За поредна година кметът на район Западен взе участие в

...
</TD
>За поредна година кметът на район Западен взе участие в
Коментари Харесай

В пловдивски район направиха най-дългата мартеница

За поредна година кметът на регион " Западен " взе присъединяване в изработването на най-дългата мартеница в Пловдив. Инициативата е на СУ " Свети Свети Кирил и Методий " и мина под мотото " Да завържем най-голямата мартеница, дружно можем да творим положително “.

Посланието е част от една по-голяма акция, която се организира под патронажа на кмета и е в поддръжка на потърпевшите от опустошителните трусове в Турция и Сирия. Като част от благородната самодейност, възпитаници от 3 и 4 клас на СОУ " Свети Свети Кирил и Методий “, с поддръжката на ученическия съвет и дружно с деца от градините " Елица “ и " Дружба “ създадоха мартеници. В продължение на цяла седмица те се продават на благотворителен базар, като средствата от тях ще отидат в помощ на потърпевшите от земетресенията.

Именно апел за съпричастност насочиха през днешния ден учениците, като свързаха белите и червени конци в една обща мартеница – знак на задружните старания да се твори положително. С тях за поредна година бе и кметът, който дружно с шефа на образователното заведение Таня Николова, учители и възпитаници от всички класове сътвориха рекордната мартеница, обиколила още веднъж цялото учебно заведение. В края на обичайна самодейност те си размениха мартенички и си пожелаха здраве, благополучие и шанс, след което се върнаха в час.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР