За опасна ситуация с разбита паважна настилка сигнализира читател на

...
</TD
>За опасна ситуация с разбита паважна настилка сигнализира читател на
Коментари Харесай

След сигнал до Plovdiv24.bg: Спешно пренареждат павета на пъпа на Пловдив

За рискова обстановка с разрушена паважна настилка алармира четец на Plovdiv24.bg . В писмото в детайли се разказва по кое време, къде и какво се е случило:

" Здравейте! Пиша Ви това писмо да Ви срещна с следващия проблем на регион " Централен ".

Миналата седмица като минавах в четвъртък вечер по улица " Съборна " малко след улица " Криволак ", преди ул. " Константин Иречек " до парка на Джумаята, на слизане от АМТИИ - Пловдив вечерта към 21,00 часа забелях до шахтата, че паветата са се разместили даже и леко пропаднали. Снимки може да видите по-долу и да се запознаете с въпросния проблем. Това е причина някой да си изкриви джантата на колата или да стане нещо по-сериозно.

В понеделник след обяд като минавах отново оттова, забелязах, че тези павета стоят по този начин и по тази причина взех решение да Ви срещна и да реагирате навреме, до момента в който не е станало прекомерно късно. Ще се веселя на вашата бърза и съответна интервенция да се реши този проблем. "  

Освен до Plovdiv24.bg писмото е изпратено до кмета на общината, кмета на регион " Централен ", шефа на Оперативна програма " Организация и надзор на превоза ". Въпреки това, ние също сигнализирахме администрацията на регион " Централен ".

Ремонтът на рисковия сектор е предоставен и в незабавен порядък ще се в профил казусът, съобщи районният кмет.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР