За неприятен инцидент от днес, научи Plovdiv24.bg. Жена се

...
</TD
> За неприятен инцидент от днес, научи Plovdiv24.bg. Жена се
Коментари Харесай

Инцидент на пешеходна пътека в Кючука принуди жена да потърси помощ

За противен случай от през днешния ден, научи Plovdiv24.bg . Жена се принуди да потърси помощ в обществената мрежа, откакто майка й е била блъсната на пешеходна пътека на бул. " Никола Вапцаров ", а водачът е избягал с мръсна газ от мястото на случая без да се вълнува от последствията. Това разбираме от думите на Краси Рангелова. Ако някой от нашите читатели е станал очевидец на случката може да написа на момичето. Ето какво споделя дъщерята на пострадалата:

" Преди към половин час (17.30-18.00 часа) майка ми беше блъсната на пешеходна пътека на бул. " Вапцаров ", след Камела в посока Коматевски възел. Ако някой е видял номера или въобще нещо обвързвано със случая, апелирам да ми написа на персонално!

А на дребния л...ар с алената количка бих му споделила единствено едно- Има карма моето момче! Следващия път като видиш, че има спрени коли преди пешеходна пътека, това значи, че има и пешеходци. Ако най-малко беше спрял да попиташ по какъв начин е, нямаше да се постанова да те диря из обществените мрежи! "

Искрено се надяваме потърпевшата жена да е добре, защото от обявата не излиза наяве какво тъкмо е положението й.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР