За националния ни празник кметът на Тракия подари българския флаг

...
</TD
>За националния ни празник кметът на Тракия подари българския флаг
Коментари Харесай

Костадин Димитров подари знамена на институциите в Тракия

За националния ни празник кметът на " Тракия " подари българския байрак на всички учебни заведения,  детски градини,  пилицейското ръководство,  пожарната, пощата, поликлиникага и други.

" Знамето. Винаги съм мислил за него като за реликва. Светиня, която не може да бъде мръсна, нито скъсана, а би трябвало да се вее гордо и да повдига духа ни ", показа. 

Той напомни,  че през  годините е раздавал флагове, щом е виждал скъсано или нечисто знаме е давал ново за замяна, само че съгласно него е значима и концепцията за качеството на осъществяването на самия трикольор. 

" Благодарен съм на общественото дружество към Община Пловдив, че съумяха да реализират мечтаното от мен качество и създадоха декларираните флагове. Тази година ги подаряваме на институциите в регион " Тракия ". Имаме концепция и за инструкции по кое време и по какъв начин се слагат, дружно с къса история на българския байрак, като се стартира от конската опашка, мине се през знамето на Райна Княгиня и се стигне до непленявания байрак в сегашните три цвята и тяхната символика. Бъдете горди, че сте българи. Честит народен празник ", съобщи кметът на Тракия.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР