Йорданка Стефанова е на 27 години от Пловдив и е

...
</TD
>Йорданка Стефанова е на 27 години от Пловдив и е
Коментари Харесай

Млада майка от Пловдив се бори с най-страшната и коварна болест, да помогнем

Йорданка Стефанова е на 27 години от Пловдив и е майка на две прелестни момиченца. Млада жена, щастлива до напълно скоро, през днешния ден има потребност от нашата помощ. За страдание тя е диагностицирана с най-тежката болест, а гибелта я дебне всеки ден. Тъй като сумата от 250 000 лв. е непостижима за фамилията, е стартирана дарителска акция за набиране на средства. Ето и подробна информация:

Здравейте, благи хора!

Това е Дани - млада майка.

Жена, изпълнена с безкрайна жадност за живот. Но както е ясно на всички ни - никой не е застрахован и сега тя се бори с най - подлия пакостник за индивида.

Преди една година, Дани рееше косите си на мотор, наслаждавайки се на природата, вдишвайки свободата, а спорта беше в кръвта й, в този момент по вените й тече химия или както ние желаеме да го назоваваме НАДЕЖДА. Надежда, че тя ще бъде у дома, ще бъде до двете си прелестни деца, до любящия си брачен партньор, до най-близките си и приятелите си, а не в следващата бяла стая вързана за НАДЕЖДАТА.

Дни след посрещане на 2023г., до момента в който множеството от нас още честваха Новата Година, Дани към този момент лежеше в операционната за първата операция, знаейки, че ТРЯБВА да направи всичко, с цел да посреща още доста Нови години, в името на децата си, на фамилията и младостта си. 

Наложи се да отстранят матката, за благополучие тя към този момент беше сбъднала тази си фантазия - да има дечица, които в този миг са най-голямата мощ на Дани.

Осем месеца на лекуване, химиотерапия, лъчетерапия без нито един миг, в който тя да смъкна усмивката от лицето си, ни заяви най-дългоочакваната вест - " Няма го ". Щастието ни беше голямо, само че малко, месец по-късно " той " се беше върнал, този път по лимфната система.

Сагата стартира още веднъж, само че този път с доста затруднения. Бъбреците започнаха да се запушват от съсирване на кръвта и се наложи месеци наред, тя да живее с дренаж, заради което химиотерапията се отлагаше и отлагаше. Последна вяра беше да опита с " гладолечение ", само че за жалост, то не оказа помощ, а ракът напористо се разпростанява към черния дроб.

Следват още лечения, още лекуване, още безсънни нощи за Дани, в които тя несъмнено ще бъде изтощена и ще усеща изтощение, НО тук идва нашият ред да покажем на Дани, че няма невъзможни неща.

Молбата ми към вас е да не я оставяме. Тя има потребност от всички нас. Има потребност от морална, психическа и финансова поддръжка.

Предстои лекуване в " Лив Хоспитал " в Истанбул, за нейната първа операция, проучвания и химотерапия, само че това е едвам началото и битката продължава. Много сме!

Всеки с малко от себе си би бил потребен и ще успеем да й помогнем в този сложен за нея миг. Нека да й покажем, какъв брой сме мощни, когато сме дружно.

Нека да бъдем единни в това едно " дете " на двадесет и седем години да бъде до своите деца. Както споделих " застраховани няма " и никой не знае на следващия ден Дани на кой ще бъде потребна. Пиша тези редове, тъй като по стандарт снаха и зълва не се долюбват, само че ние с Дани сме повече от сестри. Тя е майка на моите дребни девойки - неповторими, красиви, надарени племеннички.

Бъдете здрави вие и фамилиите ви! Благодаря ви за отделеното време, благодаря ви за силата, която ще дадем на Дани и доста благодаря за частицата от себе си, която ще споделите с нея. Тя има потребност от всички нас!

Можете да дарите на, както и посредством:

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG74BUIN95611000706952  

BIC: BUINBGSF 

Получател: Фондация Павел Андреев 

Основание: Дарение за Йорданка Стоянова Стефанова
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР