Яница Николова отвори фаталното студио за красота, в което .

...
</TD
>Яница Николова отвори фаталното студио за красота, в което .
Коментари Харесай

Яница от Русе отново отвори фаталното студио за красота, в което бе простреляна

Яница Николова отвори съдбовното студио за хубост, в което. Салонът започна работа вчера, а новината за връщане към естествения метод на живот разгласи самата красавица, която сполучливо се възвръща след нещастието, пише HotArena.

Драмата с русенката се разигра в студиото на улица " Плиска “ 1 в края на предходната година. 46-годишният брачен партньор на Яница - румънецът Мариан Алин, я пребива, поставя ѝ белезници на ръцете и я прострелва с нелегално притежаван револвер.

Жената е открита в тежко положение със забележителна кръвозагуба. Откарана е в болница в Русе, където е оперирана цели пет часа. В началото на януари т.г. Яница претърпя и интервенция на гръбначния дирек в болница във Варна, като сега организира рехабилитация.

Красивата дама призна, че още няма да се завръща на работа, като ще я заместват други дами.

" Ще ви помоля по отношение на часове на мен да не ми пишете, защото аз график няма да имам. Моята задача сега е друга, отправям силите и мислите си там и се надявам доста скоро да се видя с всяка една от вас. Графикът за записване ще върви седмица за седмица. Обещавам, че за всички ще има час “, разгласи Яница.

Часове след трагедията румънецът-стрелец беше хванат. Мариан е открит в фамилен автомобил, умрял вследствие на задушаване от газове. От съжителството си с мъжа Яница има две деца - на 11 и 10 години.

Най-вероятната версия за опита за ликвидиране е ревнивост от страна на мъжа.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР