Втори опит за вписване в Търговския регистър на решението на

...
</TD
>Втори опит за вписване в Търговския регистър на решението на
Коментари Харесай

Втори опит за вписване на увеличения капитал на Пълдин туринвест АД

Втори опит за регистриране в Търговския указател на решението на Общото заседание на акционерите за увеличение на капитала на  " Пълдин туринвест " АД е изработен тази заран. Новината заяви юрист:

" Гергов тази заран е изискал регистриране в Търговския указател (ТР) на решението за увеличение капитала в " Пълдин туринвест " посредством варненските акции от Панаира. Кметът Димитров би трябвало бързо да внесе иск в Окръжен съд за анулация на решението и редом да изиска прекъсване на вписването в ТР, до момента в който съдът не се произнесе дали оспореното решение е законосъобразно или не.

Пак да кажа, че в случай че вписването не се спре, апортът на акциите от Панаира ще има деяние за всеки, който отвори Търговски указател за информация. "

Припомняме, че на 9 януари 2023 година се организира изключително ОСА на " Пълдин туринвест " АД. Представителят на община Пловдив - общинският консултант Ясен Михайлов, беше длъжен от Общинския съвет да съобщи, че задейства блокиращата квота на общината по отношение на увеличение на капитала и изменение на устава на " Пълдин туринвест " АД. За приемането на акциите на община Варна  представителят гласоподава " за ".

Със същото решение Общинският съвет разпореди на кмета на община Пловдив да изиска анулация на взетите от ОСА решения за увеличение на капитала и/или за изменение на устава на сдружението. Още в деня на ИОСА кметът съобщи за Plovdiv24.bg , че и в съда.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР