Втори дрон със специфично оборудване и универсално устройство за извличане

...
</TD
>Втори дрон със специфично оборудване и универсално устройство за извличане
Коментари Харесай

Втори дрон получи бургаската полиция

Втори дрон със характерно съоръжение и универсално устройство за добиване на информация за оперативно-издирвателната активност и следствието на закононарушения бе дарен през днешния ден на ОДМВР – Бургас от Националната организация за битка с престъпността на Англия. Дарението е второ по рода си, откакто при започване на месец юни предходната година Бургаската дирекция получи първия си дрон дружно с спомагателна радиометрична термо камера. Това оповестиха от ОДМВР-Бургас. 

Дарението бе подписано от Мартин Шайърс – интернационалния офицер за връзка на Националната организация подписа и Директорът на ОДМВР – Бургас старши комисар Калоян Калоянов. Г-н Шайърс изрази задоволството си от постигнатите досега резултати от бургаската полицейска конструкция, посредством потребление на характерното съоръжение, като съобщи, че " инвестицията направена на Бургаска територия е с най-голяма възвращаемост ". Според него триумфът води до триумф и си коства позитивните дейности да бъдат поощрявани. Убеден е, че с помощта на новата техника ще бъдат реализирани и нови резултати, защото дарената техника ще е повече от потребна в директната полицейска работа по ограничение на разнообразни по тип престъпни действия.

Старши комисар Калоян Калоянов благодари за направения дарителски жест, като от своя страна връчи на Мартин Шайърс и Диляна Момчилова – представител на UK NATIONAL CRIME AGENCY благодарствени адреси, плакети и алегорични дарове, които да им припомнят за ползотворната взаимна активност. Директорът на ОДМВР – Бургас подсигурява, че особено подготвените преди време чиновници от четири структурни звена на ОДМВР – Бургас – отдел " Криминална полиция ", Базовата-научно техническа лаборатория / БНТЛ/ и браншове " Специализираните полицейски сили " и " Специални тактически дейности " ще се възползват от новата техника и ще я употребяват при откриване на разнообразни по тип престъпни закононарушения.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР