Втората Национална Спартакиада на Синдикалната федерация на служителите в МВР

...
</TD
>Втората Национална Спартакиада на Синдикалната федерация на служителите в МВР
Коментари Харесай

Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг

Втората Национална Спартакиада на Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи (СФСМВР) започва през днешния ден в курортен комплекс " Слънчев бряг “.

Тридневното спортно мероприятие събира всички спечелили от районни благотворителни шампионати, извършени през годината, като част от обичайна акция " С любов за децата, в памет на бащите – герои! “ на СФСМВР, целяща да поддържа децата на починали и потърпевши чиновници в Министерство на вътрешните работи.

В събитието вземат участие над 200 членове на СФСМВР, които ще премерят силите си в 8 спортни дисциплини – футбол, плажен волейбол, тенис на маса, тенис на корт, дартс, джаги, табла и шах. В откриването на Спартакиадата се включиха:

Комисар Златомир Канев - зам.-директор на РДГП Бургас, Райнер Венд - президент на Европейския полицейски съюз и федерален ръководител на Германския полицейски съюз; Василе Зелка - президент на румънския полицейски съюз SNPPC; Зоран Кузманоски - президент на македонския полицейски съюз МПС; Ярослав Юнак - вице президент на Синдиката на полицията на Украйна и Римантас Лиепа - зам.-председател на литовския полицейски профсъюз LTPF.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР