Всичко, което противоречи на интересите на , е противоконституционно. Проектът

...
</TD
>Всичко, което противоречи на интересите на , е противоконституционно. Проектът
Коментари Харесай

Емануил Йорданов: Заканите на Гешев не правят впечатление на никого

Всичко, което опонира на ползите на, е противоконституционно. Проектът на " Зарков " е крачка напред, добре е да работиш, вместо да стоиш в профил. Не би било неприятно Гешев да каже какви и какъв брой истини е крил в качеството си на основен прокурор. Това сподели в ефира на NOVA някогашният вътрешен министър Емануил Йорданов.

" Като краткотрайно решение ротационният ръководител на Народно събрание, проработи, само че в персонален проект такава спогодба не одобрявам. От своя страна ротационните министър председатели не съставляват риск. Последните две години минаха в служебни кабинети. Хората са изтощени от вотове, надали е положително да ги караме да вървят на избори през лятото ", съобщи той.

По думите му би трябвало да се възвърне публичното доверие в институциите.

" Заканите на Гешев не вършат усещане на никого. Има ли някое дело, с което би могъл да се похвали? Не виждам спънка хора от правосъдната система да контактуват с политици. Днешният брифинг на Гешев беше претопляне на манджата от предходната седмица. Когато някои хора приказват за политическо влияние, да си помислят от кое място и по какъв начин идват. Крум Зарков може да бъде употребен в ръководството на страната ", прикани Йорданов.

Според него шапката на прокуратурата е задоволително политизирана. " Имаме проблем с някои от ръководителите на правосъдната власт. Иначе правосъдната система работи, има адвокати на високо равнище. Имаме проблеми и със законодателството. Не би трябвало да позволяваме да се одобряват недъгави закони, нито до върховете на правосъдната власт да се изкачват хора, които не стават и за портиери ", счита той.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР