Все още не са водени разговори за коалиция в местния

...
</TD
>Все още не са водени разговори за коалиция в местния
Коментари Харесай

Костадин Димитров: Няма да делим районите, а ще гледаме града като цяло

Все още не са водени диалози за коалиция в локалния парламент в Пловдив. Това съобщи новоизбраният кмет на града. Той добави още, че има квалифициран екип, само че окончателният му вид скоро ще бъде разгласен.

" Много се веселя, че не успяхме да кажем нито една неприятна дума по време на изборната акция и се надявам да работя добре с всички политически сили. Сигурен съм, че позитивните хрумвания и нещата които са в интерес на града ще бъдат гласувани с позитивен избор в общинския съвет ", разяснява Димитров пред bTV.

Той разяснява и резултатите в обособените региони на Пловдив, където стана ясно, че ГЕРБ печелят в четирите от тях, а ПП-ДБ ще имат кмет в " Западен " и " Северен ".

" Няма да разделяме регионите, а ще гледаме града като цяло. Подобна обстановка имаше и преди години, като тогава регион " Южен " беше управителен от кмет на друга партия, само че бяха изпълнени доста планове там ", сподели той.

Димитров разяснява още, че един от първите проблеми, които счита да реши, е този с чистотата на града и се надява да бъде непокътната връзката сред градските управляващи и хората, като съгласно него един от методите за това са обществените мрежи.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР