Водещото кариерно изложение за квалифицирани кадри Career Show 2023 вече

...
</TD
>Водещото кариерно изложение за квалифицирани кадри Career Show 2023 вече
Коментари Харесай

Водещи работодатели търсят служители в Пловдив

Водещото кариерно ревю за квалифицирани фрагменти Career Show 2023 към този момент и в Пловдив. Събитието ще се организира на 10 октомври в Международен панаир Пловдив, зала България. Над 50 от водещите работодатели в региона ще се срещнат с квалифицирани фрагменти от града на тепетата, с цел да предложат благоприятни условия за работа и развиване.

Събитието на Career Show се разраства и за пръв път тази година водещото кариерно ревю ще се организира в два спомагателни града - Пловдив и Варна. Така присъствените събития на Career Show стават общо три:

 

5 октомври, в зала Арена Армеец, София

 

10 октомври, в Международен панаир Пловдив

 

27 октомври, в Галерия “Графит ", Варна

Събитието годишно събира водещите работодатели в страната, с цел да ги срещне с хиляди квалифицирани експерти, търсещи нова и по-добра работа. Поради засиления интерес от страна на пловдивчани, тази година събитието ще се организира онлайн и в Пловдив. Участниците в Career Show 2023 - Plovdiv ще могат да се срещнат персонално с водещите работодатели в града, които търсят нови попълнения за екипите си в Пловдив. Участието е изцяло гратис.

В последните години се вижда забележителен растеж на бизнесите, които отварят свои представителства в Пловдив. Това е явен знак за диверсификацията на пазара на труда и възходящата известност на града като място, на което работодателите могат да развиват сполучливо активността си.

Несъмнено, с възходящия брой компании в Пловдив, се усилва потребността от квалифицирани експерти. Следователно, пазарът на труда става по-конкурентен, а процесът по асортимент изисква работодателите да търсят разнообразни начини за привличане на гении. Career Show дава опция на фирмите да показват себе си като шеф пред участниците и да ги срещнат с опциите и изискванията на труд в компанията.

“След 15 години в областта на кариерните събития нашият екип е спечелил доверието на водещите работодатели в България и Европа и на хиляди експерти с друг опит и умения. За последните 2 години организирахме и голям брой виртуални събития, с които успяхме да помогнем на търсещите кариерно развиване от цялата страна.

Естествена крачка за нас е да дадем опция на повече хора да станат част от събитията на Career Show онлайн. Идваме в Пловдив, с цел да представим пред участниците кариерните благоприятни условия в техния град и да им помогнем да изградят за себе си сполучливо и стабилно бъдеще в града ", споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Участието в събитията на Career Show е гратис след наложителна регистрация на careershow.bg/register.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР