Водещи специалисти от УМБАЛСМ Н. И. Пирогов“ с различни специалности

...
</TD
>Водещи специалисти от УМБАЛСМ Н. И. Пирогов“ с различни специалности
Коментари Харесай

Водещи лекари от Пирогов ще преглеждат безплатно деца в Бургас

Водещи експерти от УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов “ с разнообразни специалности ще преглеждат гратис децата от Бургаска област. Кампанията още веднъж е по самодейност на регионалния шеф проф. Мария Нейкова и на кмета на Община Бургас Димитър Николов и се организира за трети път.

Повод на самодейността е огромният интерес и високата оценка, която дадоха родители, чиито деца минаха през лекарските кабинети през месеците февруари и юни м.г. по Националната стратегия " Детско здраве “.

Профилактичните прегледи ще се правят на 29.06.2024 година (събота) с водещи детски лекари със следните специалности: УНГ, ортопедия и травматология, неврохирургия, урология, хирургия, кардиология, неврология, ендокринология, гастроентерология, гинекология, дерматология, офталмология, ангиология и образна диагностика. Те ще преглеждат гратис деца от 0 до 18 година в ДКЦ 1 – Бургас, на адрес: гр. Бургас, бул. " Стефан Стамболов “ №73. Децата, които са с хронични и съпътстващи болести, би трябвало да носят за прегледа цялата здравна документи, съпровождаща болестта.

Желаещите родители могат да се възползват от опцията като авансово си запишат час на регистратурата на лечебното заведение всеки работен ден (21.06.2024г. до 28.06.2024г.) от 14:00 до 18:00 часа, както и на телефони: 056/810-571, 056/859-751 и на GSM – 0877/221-776.

Кампанията е подкрепена от ръководителя на Столична лекарска комисия към Български лекарски съюз и някогашен министър на опазването на здравето доктор Асен Меджидиев, както и от шефа на РЗИ-Бургас доктор Георги Паздеров и се организира взаимно сред УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов “ и Столична лекарска гилдия.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР