Винаги е интересно да погледнем България през погледа на съвременните

...
</TD
>Винаги е интересно да погледнем България през погледа на съвременните
Коментари Харесай

Двойка пътешественици: Защо повече хора не говорят за Пловдив? Този град е сред задължителните, които трябва да посетите

Винаги е забавно да погледнем България през погледа на актуалните пътешественици от чужбина. Най-често това са млади, образовани и любопитни хора, отворени към непознати култури и изпълнени с блян по нови хоризонти. Напримет Моли и Мат. Te сa пътуващи влогъри на цялостен работен ден от Лондон. Двойката са търсачи на неповторими изживявание из другите страни по света. Споделят своите усещания за разнородни градове, хубави и неприятни, във видеа, които споделят в канала си в " Ютъб ". 

" Не знам за какво повече хора не приказват за Пловдив. Той незабавно се трансформира в един от обичаните ни градове в Европа. Тук е най-дългата пешеходна зона в Европа с питейни заведения, заведения за хранене и магазини. И посред тях се наслаждавате на римски руини, които са на всички места. Това е доста крепко! По средата на основната пешеходна улица е античният стадион Филипополис. Това е най-древният град в Европа. Ако обичате историята – това е вашето място.

" Альоша е доста впечатляващ, той се извисява като надзирател на града. Някои хора го харесват, а други не. Навремето са желали да ги бутнат и да сложат бутилка Кока-Кола. От върха се вижда целия град. "

" Но е доста готино по какъв начин са опазили всичко изпод, под модерния град. Този град е по-стар от Рим и Атина, което е удивително. Има невероятна, истинска артистична част и страхотни заведения за хранене, питейни заведения и крафт бира, както и тепетата. Пловдив ни отнесе! Това място би трябвало да е в листата със наложителните градове в Европа, които би трябвало да посетите “. Това са усещанията на британците Мат и Моли, чийто канал се споделя се Dabble and Travel.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР