Вече е ясно, че на бюджета на Пловдив е нанесена

...
</TD
>Вече е ясно, че на бюджета на Пловдив е нанесена
Коментари Харесай

Доказано е нанесена щета за 80 000 лева на Пловдив! Кой ще понесе административна и наказателна отговорност?

Вече е ясно, че на бюджета на Пловдив е нанесена вреда за 80 000 лв.. Причината е пожарът в Пампоровата къща в Стария град. На толкоз се правят оценка вредите след пожара, а пловдивчани ще ги платят от джоба си, тъй като някой е " не запомнил " да застрахова къщата.

Кой ще поеме административна и наказателна отговорност?

Няма подозрение към този момент, че в тази ситуация с Пампоровата къща се касае за незаконна занемареност. Размерите са задоволително огромни, с цел да може при положително предпочитание прокуратурата да стартира следствие кой е нанесъл тези вреди на бюджета на Пловдив.

Вариантите са два - шефът на ОИ " Старинен Пловдив “  не си е свършила работата да застрахова къщата, по тази причина би трябвало да понесе административна и вероятно наказателна отговорност. Вторият вид е някой в общината да понесе тази отговорност, може би кметът или някой от чиновниците му?

Какво споделя наредбата на общината?

НАРЕДБА на Общински съвет Пловдив за реда за придобиване, ръководство и предписание с общинско имущество

Чл. 9. Поддържането и ремонтите на парцелите и движимостите - общинска благосъстоятелност, както и заплащането на консумативни разноски, налози, такси и застрахователни вноски, се правят от лицата, на които са предоставени за ръководство, като нужните средства се плануват годишно по бюджетите им.

Покрай пожара от страна на шефа на ОИ " Старинен Пловдив “ . Тя си. Не й се получи, тъй като малко над половината единствено са се подписали.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР