Възрастен мъж изгуби пенсията си в Несебър, а добри хора

...
</TD
>Възрастен мъж изгуби пенсията си в Несебър, а добри хора
Коментари Харесай

Дядо загуби пенсията си, добри хора събраха пари, за да преживее

Възрастен мъж изгуби пенсията си в Несебър, а положителни хора събраха сумата и му я занесоха. Всичко стартира с обява на Станимир Петков във фейсбук групата " Шофьори Несебър “, че негов прочут е изгубил пенсията си, прибирайки се по пътя от пощата към дома си. Призивът е, в случай че някои е намерил сумата да я върне.

Публикацията стига до мнозина, а хората стартират да разясняват, че в случай че всеки даде по малко, сумата може бързо да бъде събрана, описа Кремена Краева, админ в групата:

" Не познавах индивида, той се споделя Иван и е от Карлово. Живее на квартира в Несебър. Работи през лятото, а през зимата претърпява с пенсията си от 540 лв.. След поста в групата, че се търси изгубената сума се появиха и оферти, да не чакаме да бъде върната, а да съберем парите. Поставихме кутия в аптеката на Цветелина Янакиева и за часове доста хора реагираха и се събраха 330 лв., оставащите пари добави Цвети. След това занесохме парите на дядо Иван. Той в началото не можеше да повярва, че това му се случва. После от приятеля му Станимир разбрахме, че е плакал цялостен час от наслада! “  

Кремена Краева описа, че помощта е витално нужна за възрастния мъж, тъй като той претърпява цялостен месец с тази сума. Тя добави, че не е учудена от бързата реакция, тъй като има доста положителни и състрадателни хора, осведоми БНР - Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР