Възраждане си направи кампания, а от БСП напуснаха залата. В

...
</TD
>Възраждане си направи кампания, а от БСП напуснаха залата. В
Коментари Харесай

Пеевски: Възраждане си направи кампания, а от БСП напуснаха залата

" Възраждане " си направи акция, а от Българска социалистическа партия напуснаха залата. В тематиката за зенитно-ракетните комплекси за Украйна няма нищо забавно. Просто основават една подправена тематика, с цел да има оборот от вести. Това сподели депутатът от Движение за права и свободи пред публицисти в Народното събрание, съобщи кореспондент на " Фокус " .

По мотив предлагането за промяна на националния празник Пеевски уточни, че ГЕРБ са се отказали. " Без тяхните гласове няма по какъв начин тази смяна да се случи ", счита той.

ДДС-ставката за ресторантьорите:

" Ние сме твърдо срещу 20% Данък добавена стойност за ресторантьори, остава 9%. Няма да подкрепим финансовото министерство за това нещо ", сподели депутатът. Според него концепцията за сигналите за данъчни нередности е тип принуда. " Всеки може да пуска наред сигнали против компании, с цел да си вземе по 10%. Това е смешно, няма да се случи ", безапелационен той.

Казусът с Руската черква:

" Подадохме сигнал до прокуратурата за собствеността на Руската черква - съгласно нас даже не е съветската страна, актувано е за съветското посолство, правоприемност от царска Русия - за нас това звучи неуместно, само че единствено прокуратурата може да се произнесе. По досието липсват документи за собствеността, съгласно нас има закононарушение от нотариуса, издавайки този акт, по тази причина би трябвало да се ревизира. Надявам се прокуратурата да желае повреждане на този нотариален акт, с цел да се върне собствеността на българската черква ", добави депутатът от Движение за права и свободи.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР