Във Второ РУ са регистрирани преписки по 6 случая за

...
</TD
>Във Второ РУ са регистрирани преписки по 6 случая за
Коментари Харесай

Русенската полиция спипа шестима души с разнообразие от наркотици по празниците

Във Второ районно управление (на МВР) са регистрирани преписки по 6 случая за открити лица с опиати при полицейски инспекции. Това е станало през последните няколко дни, заяви ОДМВР-Русе.

На 5 май на ул. " Самодивец " патрулен екип е ревизирал 24-годишен мъж и у него са били открити станиолова свивка с бяло кристалообразно вещество и розово хапче с форма на череп, за което е декларирал, че е екстази.

На същата дата към 13:20 часа по ул. " Капитан Маринов " при инспекция е засечена 22-годишна с полиетиленов плик, съдържащ суха тревна маса. По-късно същия ден, още веднъж на ул. " Самодивец ", към 15:50 часа е хваната 38-годишна жена, носила свитък от станиол с кафяво прахообразно вещество, за което е обяснила, че е хероин за персонална приложимост.

На 6 май вечерта, към 18:10 ч., при обход в русенския кв. " Чародейка “ служители на реда от Второ районно управление (на МВР) са засекли 34-годишен, който носел в себе си станиолова свивка с " кристал “.

Тази нощ към 23:50 ч. също при обход от полицейски патрул на ул. " Захари Стоянов " са тествани двама – мъж и жена, при което е станало ясно, че той държи две пакетчета с метамфетамин.

Всички открити субстанции са предадени на полицията. Случаите са регистрирани, като са формирани инспекции по разказа на Второ районно управление (на МВР) и работата по тях продължава.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР