Във времена на кризи жените сме се доказвали като по-силния

...
</TD
>Във времена на кризи жените сме се доказвали като по-силния
Коментари Харесай

Адв. Юлияна Рангелова: Във времена на кризи жените сме се доказали като по-силния пол

Във времена на рецесии дамите сме се доказвали като по-силния пол и съумяваме да оцелеем и да запазим поколението и рода си. Любимият ни Пловдив сега е в рецесия и е време ние дамите да поемем ръководството в свои ръце. Това съобщи по време на срещата си с дамите от " Бизнес лейди клуб " и КИРМ " Св. Екатерина " претендентът за кмет на община Пловдив адв. Юлияна Рангелова.

Тя показа своя екип и целите, по които ще работят в локалния парламент. Домакин на срещата, в емблематичната Чалъкова къща, беше Красимира Чалкова - претендент за кмет на регион " Южен ".

Адв. Рангелова приветства дамите и им пожела триумф в благородните дела, с които се откроява тяхното обединяване. Изрази очакванията си Пловдив да стане едно по-добро място за живот, с приветлива градска среда и благоприятни условия за развиване на града, бизнеса и обособения човек. За да стане това ни е нужно ново ръководство на общината, което да подсигурява осъществяване на целите и дневния ред на пловдивчани, акцентира претендентът за кмет.

Можете да гласувате за адв. Юлияна Рангелова с номер 64 за нов Пловдив!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР