В сградата на Областна администрация в сряда и четвъртък

...
</TD
> В сградата на Областна администрация в сряда и четвъртък
Коментари Харесай

Над 1,7 млн. хартиени бюлетини за местния вот пристигат в Областна администрация под полицейска охрана

В постройката на Областна администрация в сряда и четвъртък ще бъдат получени  общо 1 757 300 хартиени бюлетини за изборите в 18-те общини на Пловдивска област, заяви основният секретар на област Пловдив Георги Янев.  Утре идват за 17-те общини от региона общо 821 300 броя бюлетини, а на идващия ден останалите, които са за вота в Община Пловдив.

Бюлетините за региона ще дойдат с полицейска защита от печатницата към 10 часа на следващия ден и ще бъдат връчени с протокол на ръководителите на Общинските изборни комисии в наличието на техните заместници, посочи Георги Янев. По думите му на идващия ден, в същия час, ще бъдат получени бюлетините за Община Пловдив и ще бъдат разпределени по региони.

По предварителни данни на ГРАО на локалните избори на 29 октомври в Пловдивска област ще гласоподават общо 562 004 души в 981 секции като най-вече са в Община Пловдив - 459, а 522 са в останалите общини. Общият брой на секциите със смесено гласоподаване – с машини и хартиена бюлетина е 894.

В  Пловдив ще се гласоподава за кмет, районни кметове и общински съветници. Останалите общини гласоподават за кмет на община, кметове на кметства и общински съветници.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР