, в съучастие като извършители, без надлежно разрешително, са държали

...
</TD
>, в съучастие като извършители, без надлежно разрешително, са държали
Коментари Харесай

На интересно място криели наркотиците заловените в Пловдив

, в съучастничество като причинители, без съответно позволение, са държали за разпространяване високорискови наркотични субстанции – 324, 84 грама марихуана на обща стойност 9745 лв., и ново психоактивно вещество от рода на синтетичните канабиноиди, с общо тегло 897,30 грама на стойност 26 919 лв., всичко на обща стойност  36 664 лв. - закононарушение по член 354а ал.1 вр. чл,20 ал.2 вр. алинея 1 от Наказателния кодекс.

Установено е, че А.А., В.В. и В.А. разпространявали наркотични субстанции на територията на кв. " Изгрев “ в Пловдив. Тримата се познавали. Те криели полиетиленови пликчета с наркотичните субстанции в обособени тайници край коритото на река Марица в квартала, като ги заравяли в пръстта.

Тримата разпространявали опиатите и на тъкмо избрани места в кв " Изгрев “. А.А., В.В. и В.А. са били арестувани след извършена акция от чиновници на Шесто районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи, гр. Пловдив, при която са конфискувани горепосочените наркотични субстанции, а точно 324, 84 грама марихуана и ново психоактивно вещество от рода на синтетичните канабиноиди, с общо тегло 897,30  грама, всичко на обща стойност 36 664 лв.. 

Обвиняемите са били арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. По искане на Окръжна прокуратура-Пловдив съдът е определил мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на тях.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР