В събота тук също имаше инцидент. Въпрос на време е

...
</TD
>В събота тук също имаше инцидент. Въпрос на време е
Коментари Харесай

Пловдивчанин за гонките: Въпрос на време е да има жертви

" В събота тук също имаше случай. Въпрос на време е да има жертви. Много пъти съм казвал, че тук ще има тежки произшествия ".

Това съобщи пловдивчанинът Николай Анев във връзка постоянните гонки сред коли по бул. " Освобождение " в " Тракия ". Той живее в региона и споделя, че всяка вечер чува коли и мотори, които се движат с превишена скорост и основават заплаха за ПТП, съобщи bTV. 

Както Plovdiv24.bg писа,  . Инцидентът стана към 21.00 ч. в сектор от пътя, където ограничаването е 30 км/ч.

По думите на Николай Анев надпревари в квартала има в последните 2 години, тъй като служителите на реда спрели да патрулират. Той изясни, че подава сигнали на телефон 112, само че до момента в който информацията стигне до районното ръководство и оттова изпратят екип, джигитите са се прибрали. 

Мъжът добави, че ограничаването по огромна част от булеварда е 30 км/ч., само че това не оказва помощ. " Кметът на региона даде обещание, че ще направи скоростта още по-ниска. Освен да слезем да бутаме колите, друго няма какво да създадем. Но даже в 22,30 и в 2 ч. ограничаването си е 50 км/ч. Тези същите джигити в никакъв случай не са го спазвали ", съобщи Николай Анев.

Според него няма смисъл от легнали служители на реда, където хората да си трошат колите. " Превенцията е полицията да бъде по улиците, тъй като тогава се дисциплинират водачите ", уверен е той. 

От Министерство на вътрешните работи обявиха, че в последния месец има 17 сигнала за гонки в кв. " Тракия ", като 6 от тях са за бул. " Освобождение ". Полицаите са реагирали на всички и нарушителите са осъдени. За гонки по пътищата глобата е санкция в размер на 3000 лева и година без брошура.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР