в район Източен се изгражда в съответствие с всички

...
</TD
> в район Източен се изгражда в съответствие с всички
Коментари Харесай

Първият градски фотоволтаичен парк в Пловдив заработва до края на годината

в регион " Източен " се построява в сходство с всички нормативни условия, сподели инспекция Plovdiv24.bg .

Теренът е с предопределение за публично обслужваща, индустриална и складова активност и жилищно застрояване. Подробният организационен проект на терена е гласуван от Общинския съвет и планът е утвърден с Решение №17, взето с протокол №1 от 26 януари 2021 година ПУП-ът на терена е гласуван преди приемането на Общия организационен проект на града и е допустимо да не съответстват - разяснява основният проектант на Пловдив.

Първият градски фотоволтаичен парк е с мощ от 4MW и се чака да проработи до края на годината. Теренът е с повърхност 48 декара и се намира на ъгъла на булевардите " Шести септември " и " Цариградско шосе ", против кметството на регион " Източен ". Имотът е благосъстоятелност на пловдивския бизнесмен Ангел Куков, който го  купи след преместването на поточните линии на " Кока-Кола " в Костинброд.

За договорката се разчу, когато пловдивският общински съвет утвърди импортирания от предприемача Подробен устройствен план за жилищно строителство. Тогавашният регионален шеф обаче върна решението, с цел да се понижат параметрите на застрояването, а в следствие бе гласуван промененият проект.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР