В последната седмица преди Коледа в предаването Цветовете на Пловдив“

...
</TD
>В последната седмица преди Коледа в предаването Цветовете на Пловдив“
Коментари Харесай

Новини за почитателите на рока и театъра, предколедно в Пловдив, в предаването Цветовете на Пловдив

В последната седмица преди Коледа в предаването " Цветовете на Пловдив “ по Радио " Фокус " ви поднасяме страхотни вести, вместо Коледен подарък. Те касаят феновете на хубава музика, най-общо казано и по-точно феновете на рока, за които фестивалът HILLS OF ROCK се завръща в Пловдив с цялостна мощ през юли на Новата 2024 година.

Каква добавена стойност носи този дълго чакан фестивал за града и за туристическия артикул ще разберем от заместник-кмета по просвета, археология и туризъм. Той ще ни заяви и още положителни вести за културата в Пловдив.

Ще чуем и Стефан Еленков, от промоутърската компания, която провежда фестивала. От него ще разберем кои ще са международните актьори, които ще се изявяват на пловдивска сцена по време на най-мащабния български фестивал за рок и метъл музика HILLS OF ROCK.

Във втората част от предаването ще си приказваме за спектакъл. И по-специално за спектакъл Хенд, който отбелязва 10-годишен празник на Театрална школа " Червени Носове “. Разговорът ще е с Ивомир Игнатов-Кени - артист, режисьор и шеф на спектакъл “Хенд ", благодарение на сътрудника Ивет Калчишкова.

Слушайте предаването " Цветовете на Пловдив " по Радио " Фокус ", на периодичност 89.9 MHz от 14 до 15 часа, всеки вторник.

Автор и водещ на предаването е Цветана ТОНЧЕВА.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР