В Пловдив откриха най-авторитетният делови форум за медицина, стоматология и

...
</TD
>В Пловдив откриха най-авторитетният делови форум за медицина, стоматология и
Коментари Харесай

В Пловдив откриха авторитетен форум, дойде и министър

В Пловдив откриха най-авторитетният настоятелен конгрес за медицина, стоматология и фармация " Медикус, Денто, Галения ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Това е 26-тото издание на изложбата. На откриването участва министърът на опазването на здравето доктор. Той поздрави участниците в ревюто, 40% от които тази година са задгранични компании.

" На този конгрес ще бъдат показани най-актуалните трендове на научния напредък в медицината “, сподели министър Меджидиев.

Главният шеф на Пловдивският панаир Иван Соколов уточни, че точно от там потегля бъдещето на индустрията в региона на опазването на здравето.

Форумът ще показа най-актуалните трендове и научни достижения в разнообразни медицински области, както и новостите в лечебната практиката. Събитието ще събере здравни специалисти, стоматолози и лекари от цяла Европа с водещи производители и представители на денталната, фармацевтичната и здравна промишленост.

Изложителите дават обещание голям брой министър председатели на техника, артикули и консумативи, презентации на лазерни и нанотехнологии в лечебния развой. Изложителите ще покажат нововъведения от последно потомство, насочени най-вече към слагането на по-точни диагнози и по-бързо лекуване.

Също през днешния ден бе намерено и третото издание на интернационалната галерия " ТексТейлър Експо ". Изложението, което е единственото за текстил и мода и едно от най-големите на Балканите, доразвива досегашния капацитет на задгранични контакти, като към участниците от минали години България, Германия, Гърция, Испания, Китай, Румъния, Турция и Холандия  се прибавят и тези от Индия, Пакистан, Тайван и Виетнам. Производители от Индия и Пакистан идват непосредствено да показват артикули и първични материали за производителите на дамско, булчинско, вечерно облекло. 

Висококачественият памук от Индия търси пробив на пазара в България и на Балканите непосредствено, без посредничеството на огромните търговци от Турция. Двете изложения са обединени от лайт претекстовете " Естетика и креативност “.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР