В Пловдив има около 34 хиляди студенти. Това е колосална

...
</TD
>В Пловдив има около 34 хиляди студенти. Това е колосална
Коментари Харесай

34000 студенти оставяли по 1000-2000 лева на месец в пловдивската икономика

" В Пловдив има към 34 хиляди студенти. Това е колосална численост. Тези хора на месец оставят по 1000-2000 лв. в пловдивската стопанска система. Тези хора някак си изтичат, след завършването си те не остават в Пловдив. Това е сериозен проблем. Това значи, че нямат цел или градът не им харесва, изискванията евентуално също. Работата по-скоро не ги притегля и търсят нови провокации. ", това показа заместник-кметът, предаде кореспондент на Plovdiv24.bg

На събитието той разяснява целите на новото ръководство.

" Образованието и бизнес развиването са нещата, които дърпат града напред. Ние имаме едни възпитаници, които нямат цел. Те имат един развой на образование от 1 до 12 клас и по-късно стават студенти и България или в чужбина. След време отварят даден уебсайт за работа, стартират я и край - те стават чиновници. Наясно съм, че не всички могат да станат изпълнителни шефове ", сподели още той.

Според Темелков би трябвало " програмирането " на младежите да стартира от учебно заведение. 

Той показа, че дуалното образование е страховит метод да се срещнат с практическа част в дадена сфера.

Заместник- кметът сподели, че сега младежите не излизат от зоната си на конфорт откакто стартират работа. Той е с наблюденията, че към този момент не се отделя време за коментиране на концепция и сътворяване на артикули. 

" Нали изчетохме всички публикации за какво съм в тази Община и какво ще диря? Промяната. ", безапелационен бе той.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР