В ОУ Антон Страшимиров“ днес бяха официално открити чисто нови

...
</TD
>В ОУ Антон Страшимиров“ днес бяха официално открити чисто нови
Коментари Харесай

В ОУ Антон Страшимиров откриха нови спортни площадки

В ОУ " Антон Страшимиров “ през днешния ден бяха публично открити чисто нови спортни площадки. Събитието се трансформира в същински празник за възпитаници, учители, родители, някогашни ученици на учебното заведение и спортни деятели.

Преди ремонта остарялата асфалтова настилка не отговаряше на актуалните условия за осъществяване на часове по физкултура и спортни занимания. Обновеното дворно пространство включва футболно игрище с изкуствена трева и комбинирана спортна площадка за баскетбол и волейбол. Тя е оборудвана със профилирана гумирана настилка за спорт навън, баскетболни кошове и волейболна мрежа.

Над 300 възпитаници от образователното заведение през днешния ден изпробваха опциите на новите стадиони, като се включиха в демонстрационни мачове по футбол и баскетбол. Децата направиха и волейболна подготовка с експертите от ВК " Дея Спорт “ и ВК " Нефтохимик 2010 “.

На спортния празник участваха още шефът на учебното заведение Дияна Петкова, притежателят на ВК " Дея Спорт “ доктор Александър Маджуров, баскетболните митове Димо Костов и Зорница Костова и други

Обновеният физкултурен салон преди година и новите спортни уреди ще обезпечат качествени и модерни условия, които ще бъдат употребявани от над 900 възпитаници за осъществяване на занимания навън в часовете по спорт и в свободното си време.

Следващата добра вест за ОУ " Антон Страшимиров “ е идният повсеместен външен и вътрешен ремонт на постройката на учебното заведение, който ще стартира напълно скоро. Той ще включва полагане на всички нужни ограничения за енергийна успеваемост, ремонт на покрив, замяна на дограма, нови ВиК, ел. и отоплителни съоръжения, нови санитарни възли, създаване на панорамен външен асансьор и съвременен STEM център.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР