В момента Пловдив е превърнат в модерен лабиринт, задръстен от

...
</TD
>В момента Пловдив е превърнат в модерен лабиринт, задръстен от
Коментари Харесай

Ангел Георгиев: Ще облекчим трафика със зелени вълни, умни светофари и многоетажни паркинги

В момента Пловдив е трансфорат в съвременен лабиринт, задръстен от строителна техника и ремонтни действия. В програмата на “Възраждане " и екипа на градът има напълно друга визия и вероятности, а казусът с транспортния безпорядък е позволен посредством умни светофари, зелени талази, безвъзмездна 20-минутна Синя зона и многоетажни общински паркинги на налични и атрактивни цени.

“Ще работим с всички институции за разширение на околовръстното шосе и създаване на Югоизточния лъч, което също ще облекчи трафика и проблемите на водачите и жителите в Пловдив. Искаме да въведем положителните практики в града и ние имаме редица ограничения и хрумвания, които не слушам да се загатват от другите политически обединения. Например, всички приказват, че въздухът в Пловдив е замърсен, само че главно в гетата се горят всевъзможни отпадъци, в това число и автомобилни гуми. Тук Общината може да вземе ограничения и да се случи това, което ние действително желаеме - просто законите да бъдат прилагани и да важат за всички, без значение от имущественото положение и вяра.

И това е една от задачите ни - надзор върху противозаконното изгаряне на боклуци, също по-честото миене на улиците, което ще усъвършенства качеството на въздуха, който дишаме всички ние.

Има редица положителни практики и те биха могли да се обследват и вкарат в Пловдив и тъкмо за това ще работим.

Ако желаете ръководещи с визия за Пловдив, в случай че не желаете сглобката да се възпроизведе и на локално равнище, в случай че не желаете корупцията да продължи, в случай че желаете решение на транспортния безпорядък и нови ясли и детски градини и грижа за града, гласувайте доверие на “Възраждане " с бюлетина номер 42 ", съобщи в ефира на “Пловдивска социална телевизия ", претендентът за кмет.

" Възраждане " е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР