В месеца за борба с рака на гърдата Фондация Грижа

...
</TD
>В месеца за борба с рака на гърдата Фондация Грижа
Коментари Харесай

В Пловдив отправят послание към жените

В месеца за битка с рака на гърдата Фондация " Грижа за живот “ излиза с обръщение към дамите. Информационна акция за предварителна защита и профилактика, консултация с водещи онколози и психолози, провежда в Пловдив за трета поредна година Фондация " Грижа за живот “.

Тазгодишната акция ще се организира на следващия ден в Градската градина на ул. " Христо Г. Данов “ с начало 17 часа под мотото " Борбата с рака на гърдата – духовно оцеляване, физическо превъзмогване “. Посланието към всяка жена е да не подценява себе си, силата и любовта.

По време на събитието искащите да получат информация за себе си и свои близки ще могат да се срещнат и беседват с доктор Парашкев Цветков и доктор Ваня Балева от Комплексния онкологичен център на Пловдив, както и с психолога Иван Ралев от център " Идентичност “. На особено обособени щандове ще бъдат ситуирани осведомителни материали за посетителите.

Приятелите на фондацията от работилница " Мацаница “ са подготвили за 30 авансово записали се участници ателие за изобразяване дружно с художници. В поддръжка на акцията ще се включат още част от екипа на Д-р Лили Гюдюлева, рокерките и техните мотори от мотоклуб " Vagabonds MC “, Сдружение на дамите мотористи " Lady Bikers Mpowered Bulgaria “,

Ще звучат и обичаните гласове и мелодии на Едит Уджинян и група " Koi “., националната певица Елена Чаушева, фолклорна групировка " Хоро “ с хореограф Георги Телкийски и страхотните Милена Костова, Александра и Иван от група " Меломания “. Чашата вино е от Винарска маза “Румелия ", а розовите лимонади от каравана Fireplace.

Събитието се реализира с поддръжката на регион " Централен “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР