В личния си профил във Фейсбук, братът на сподели повече

...
</TD
>В личния си профил във Фейсбук, братът на сподели повече
Коментари Харесай

Смразяващи подробности от брата на пострадалата тежко 24-годишна жена

В персоналния си профил във Facebook, братът на показа повече детайлности, към случая, в който пострада сестра му, видя Plovdiv24.bg . Ето какво написа Стоян Динев, без редакторска интервенция: 

След обяда, на връщане от шествието на връх Шипка на 3-ти Март в 14:00 часа пътува като пътник по-малката ми сестричка, само че претърпяват злополука в резултат на която, тя изпада през задното стъкло на автомобила, който се сурка по неофициални данни към 100 метра по таван.

Откарана е в полусъзнание в болница " Свети Георги " в Пловдив със строшен таз, счупени прешлени, пукнат бял дроб, надробена ръка и господ знае още какво.

Предстои битка за живота й, голям брой интервенции и тежки рехабилитации, които не са посилни за естественото ми семейство.

Винаги съм помагал, даже когато не мога. Вярвам в положителното и имам вяра в хората. Днес аз поглъщам цялото си его и достолепие и апелирам за помощ.

Моля, помогнете на сестричката ми да оживее, тя заслужава да види още от този свят!!!

IBAN:  BG40STSA93000026800567

Титуляр на сметката Дончо Динев Динев - Баща

По последна информация се търсят неотложно кръводарители с кръвна група А - негативна! Всички кръвни групи се одобряват, само че тази характерна или нулева негативна е кръвта, която ще помогне в реалност на Роси, която е претърпяла незабавна интервенция и е стабилизирана, само че е на апаратно дишане и се нуждае от няколко интервенции, първата от които незабавна на шийни прешлени.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР