В Деня на българската община и местното самоуправление разговаряме с

...
</TD
>В Деня на българската община и местното самоуправление разговаряме с
Коментари Харесай

Владимир Кисьов: Когато си кмет или общински съветник, единствено важно е да си лоялен на Пловдив и гражданите му

В Деня на българската община и локалното самоуправление беседваме с инж. Владимир Кисьов от “Съединени за Пловдив " за отговорността да си част от ръководството на града

Владимир Кисьов е четири мандата общински консултант, ръководител е на градската организация на Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ. Завършил е Университета за хранителни технологии. Има две дъщери и две внучета. Четвърти в листата на коалиция " Съединени за Пловдив ". Предприемач с бизнес в областта на строителството и промишлеността на гостоприемството.

Г-н Кисьов, за какво и за какво “Съединени за Пловдив "? Какво Ви стимулира да създадете локална коалиция и да застанете точно зад господин Атанасов?

е потвърдил се политик и патриот, с повече от 30 години политически стаж. Харесван и обичан от пловдивчани, тъй като за всичките тези години той не ги съобщи, не ги изостави, на промени на нашия град. Той е политик от остарялата школа, в никакъв случай няма да бъде кмет-бизнесмен, кмет-олигарх или кметски наместник на дистанционно управление от София.

С още шест партии създадохме коалиция, тъй като имаме прекалено много опит и знаем какъв брой ще е мъчно да победим модела “Тотев " разграничени. Целта е тъкмо това - да разградим порочния модел на ръководство, който от дълго време спъва развиването на Пловдив.

Каква е отговорността на общинаря, най-общо казано? На всички тези, определени или назначени, които работят в общинските институции и администрация.

Когато си определен за кмет, за общински консултант или работиш в общинската администрация, би трябвало да предан лоялен към общината и на нейните жители. Това би трябвало да е водещият ти претекст, а не какво споделя и желае началника на някоя политическа партия от София.

Свидетели сме на невиждана обстановка - страната дължи на Пловдив пари, а градът е на път да банкрутира и няма с какво да изплати заплати на администрацията си. На всичко от горната страна, финансовия министър, вместо да върне дължимите на града пари, отхвърли и безлихвения заем, който кмета Димитров изиска. На мястото на претендентите за кметове от ПП-ДБ и ГЕРБ нямаше да се смотавам по Главната в този момент, я щях да прокарам пътека до Министерство на финансите, до момента в който Асен Василев на отпусне заема!

Но Сглобката не мислят по този начин, те имат друга визия за отговорност към града и пловдивчани.

Къде виждате персонално себе си в бъдещата администрация на града?

В листата на " Съединени за Пловдив “ съм на четвърто място. Никога не съм желаел да бъда в изпълнителната власт. Смятам, че като общински консултант ще бъда доста по-полезен за града с опита и знанията си.

За Владимир Кисьов можете да гласувате с номер 68 и преференция 104 в листата за общински съветници.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР