В 13,30 часа в Пловдив започва делото Дебора, предава

...
</TD
> В 13,30 часа в Пловдив започва делото Дебора, предава
Коментари Харесай

Дебора в Пловдив: Това е единственото, което ще кажа

В 13,30 часа в Пловдив стартира делото " Дебора ", предава кореспондент на Plovdiv24.bg от съда. Ето какво сподели пред камерата ни младата жена:

" Очаквам единствено правдивост. Това е единственото, което ще кажа. Няма да разясня нищо повече ".

Обвиненият в нанасянето на контузии с макетен нож на 18-годишната Дебора от Стара Загора застава пред Пловдивския областен съд през днешния ден. Делото беше изпратено в града под тепетата, откакто всички съдии от Стара Загора си направиха отказ. 

Георги Георгиев е с 3 обвинявания. Първото е, че на 26 юни м. година с особена свирепост и по изключително непосилен за жертвата метод посредством нанасяне на удар с пестник в главата и 18 порезни рани с макетно ножче е предизвикал на момичето двустепенна междинна телесна щета и я е обезобразил. За това закононарушение законът планува от 2 до 10 година затвор.

Второто е, че на същата дата  остригал с електрическа машинка част от косата ѝ, като я блъснал с пестник в лицето. Наказанието за това е до 6 година затвор.

Същото наказване се планува и за третото изказване на прокуратурата - че в интервала от април до 25 юни 2023 година 6 пъти се е заканил с ликвидиране на Дебора.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР