Уважаема редакция,Пиша Ви във връзка с един проект, който се

...
</TD
>Уважаема редакция,Пиша Ви във връзка с един проект, който се
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Песимист съм!

" Уважаема редакция,

Пиша Ви по отношение на един план, който се трансформира в болна тематика за жителите на кв. " Смирненски " - пробива " Модър - Царевец ". Както знаем, въпросният продължава към този момент повече от година и постепенно върви към своето привършване, което съгласно би трябвало да е преди началото на 2023.

Самият аз персонално съм песимистично надъхан по отношение на тези периоди поради темпото, с което планът се движи. Удължаването на ремонтните действия единствено по себе си ще докара и до удължение на усложненията, които локалните поданици изпитват последните месеци ", написа четец на Plovdiv24.bg .

И продължава:

" Преминаването около пробива е извънредно неловко, защото повече от 50% от настилката съставлява наедрял трошляк. За хора без физически усложнения това не би представлявало проблем, само че дано не забравяме, че обектът е в непосредствена непосредственост до УМБАЛ " Каспела ", затова значителен брой възрастни хора и такива с физически увреждания минават оттова.

На към 200 метра зад болничното заведение пък има детска млечна кухня, която е повода и майки с деца и колички да преодоляват трудностите. При дъждовно време пък пътят става кален и още по-труден за пресичане...

Сигурен съм, че освен аз, а и останалите поданици на региона се пробват да проявят самообладание и схващане, защото планът е много огромен. И въпреки всичко, това не значи, че е не могат да се обезпечат естествени условия за прекосяване през работния сектор, взимайки поради какъв брой отзивчив беше този път преди ремонта. Едва ли е нужно да споделям по какъв начин би изглеждала въпросната обстановка в други страни.

Надявам се посредством трибуната на Вашата медия този сигнал да получи публичност и да стигне до верните хора, които биха се заели с решаването на проблем, който действително не изисква особени старания, а в това време ще улесни мнозина!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР