Утре от 14:00 часа пред пощата в центъра на Пловдив

...
</TD
>Утре от 14:00 часа пред пощата в центъра на Пловдив
Коментари Харесай

Нов протест ще има в Пловдив

Утре от 14:00 часа пред пощата в центъра на Пловдив ще се проведе митинг против насилието над бездомни животни. Протестиращите ще изискват подпомагане от управляващите и правдивост за кучето, което беше примамено и свиреп засегнато от Захари Шулев. 

Репортер от екипа на Plovdiv24.bg  разговаря с организаторката на митинга.

" До момента са доказани 70 души. Очакват се към стотина. Както са законите за отбрана на животните в другите страни, желаеме и такива в България! Преди 3г. живях в Лондон и там закононарушенията по отношение на животните и хората са наказуеми равностойно! Съдействие получавам от всякъде - уредниците на митингите в София, админите на групата " Справедливост за Мечо ", Animal Rescue Sofia, юрист по делото против Захари Шулев в лицето на Мариета и хиляди доброволци от цяла България. Ние сме гласът на безгласните! Искаме затвор за насилниците на животни! ", показа дамата.

" Чрез групата " Справедливост за Мечо ", имаме 8000 членове и всички са съпричастни към протичащото се в нашата страна, освен с Мечо! Потвърдиха ни от 6 РПУ-СОФИЯ, че е открита ушната марка на Макс - друго куче което изчезна безследно, в дома на Захари Шулев. "

Покрай случая с Мечо излязоха и други случаи нескрито на принуждение над животни.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР