УМБАЛ Свети Георги избра изпълнител за изграждането на покрит паркинг

...
</TD
>УМБАЛ Свети Георги избра изпълнител за изграждането на покрит паркинг
Коментари Харесай

Ето кой ще строи многоетажен паркинг с хеликоптерна площадка в Пловдив

УМБАЛ " Свети Георги " избра реализатор за построяването на затрупан паркинг с многоетажен гараж и хеликоптерна площадка с кулоар към " Спешно поделение “. Консорциум от две компании - КЛ БИЛД ЕООД и ИНТЕРПОЛИС ЕООД са спечелили след даденото от тях ценово предложение на стойност 14 934 млн. лева

Проектът на оборудването е с разгърната застроена повърхност на плановата разработка от 20 402 м2. от болничното заведение пуснаха планирана стойност на публичната поръчка за 17 427 502,99 лева без Данък добавена стойност, в която стойност са включени 10% за вероятно зародили непредвидими СМР в хода на осъществяването на поръчката. Съгласно техническите индикатори се планува паркингът да бъде с  603 паркоместа, от които 61 броя да бъдат предопределени за хора с увреждания.

На второ място е класирана компания " Запрянови " - 03 ООД. А третият участник " Арх ситистрой " е изнемощял поради установени огромен брой аритметични неточности.

Припомняме, че през септември предходната година Министерски съвет одобри Постановление за одобрение на спомагателни разноски в размер на 55 000 000 лева по бюджета на Министерството на здравеопазването за 2022 година за държавни лечебни заведения за болнична помощ – търговски сдружения, за финансови разноски.

25 000 000 лева ще бъдат разпределени за строителство на лечебно-диагностичен блок за болнични структури по педиатрични и онкологични специалности в аграрен парцел, благосъстоятелност на " Университетска многопрофилна болница за интензивно лекуване " Св. Георги “ ЕАД, за потребностите на Южна България.

Подробна информация за цялостния план на УМБАЛ " Свети Георги " за многоетажния паркинг и детската клиника може да прочетете.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР