УМБАЛ Бургас откри кабинет за бърз достъп до кардиолог. В

...
</TD
>УМБАЛ Бургас откри кабинет за бърз достъп до кардиолог. В
Коментари Харесай

В УМБАЛ Бургас откриха кабинет за бърз достъп до кардиолог

УМБАЛ Бургас откри кабинет за бърз достъп до кардиолог. В него пациентите могат да получат обзор и консултация със експерт от една от най-търсените специалности без авансово записан час и без дълго очакване. Кабинетът се намира в постройката на инвазивната кардиология, която е до Инфекциозно поделение. Работи всеки работен ден от 8 до 14 ч.

В кабинета преглеждат по график експертите от Отделението по кардиология на УМБАЛ Бургас. " Практиката ни демонстрира, че хората имат потребност от кардиолог, до който да получат бърз достъп, изключително в случай че смятат, че обстановката им е незабавна. В кабинета може да бъде изработен обзор, нагледно проучване на сърцето – ехокардиография, наблюдават се и пациенти с пейсмейкъри, дефибрилатори и ресинсхронизиращи устройства ", сподели началникът на Отделението по кардиология доктор Светослав Гогов.

Кабинетът по кардиология работи без направение. Цената за инспекция на пейсмейкър е 20 лева, а повсеместен обзор при кардиолог – 60 лева

В края на предходната 2022 година УМБАЛ Бургас получи позволение за откриване на инвазивна кардиология и обезпечи денонощен график за инвазивна помощ на пациенти с инфаркти и други сърдечно-съдови произшествия – осъществяване на коронарографии, незабавно стентиране. От старта на разрешителното досега са направени над 200 процедури. За разлика от други лечебни заведения, тук приетите в болница пациенти не доплащат нищо отвън потребителската такса, тъй като всичко се поема от Здравната каса.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР