ул. Цар Ивайло Събития в обекта:20:00/01.06.2023Грандиозно денс шоу с хитове

...
</TD
>ул. Цар Ивайло Събития в обекта:20:00/01.06.2023Грандиозно денс шоу с хитове
Коментари Харесай

Мощно диско ще разтърси Античния, ще участва и мечта на милиони мъже

ул. " Цар Ивайло "

Събития в обекта:20:00/01.06.2023Грандиозно денс шоу с шлагери от 70-те, 80-те – 90-те ще огласи Античния спектакъл в Пловдив на 25 септември тази година. Шоуто се споделя " Диско Дивас “.

На една сцена за първи път ще се съберат звездата на " Иръпшън “ Прешъс Уилсън, фантазията на всеки мъж през 80-те Саманта Фокс и българската поп-икона с най-вече денс шлагери Ирина Флорин, която с " Цвят виолетов “, " Пътуване “, " Мога “ и " Докога “ вкара българската музика в нощните заведения през 90-те години.

" Спектакълът ще бъде самобитна хронологията на диско музиката от появяването й в средата на 70-те години до ден сегашен. Тази музика оказва огромно въздействие върху клубната просвета и за нас е същинско предизвикателство да създадем шоу под намерено небе, което е пътешестване във времето с най-големите шлагери на три столетия, които и до през днешния ден са в плейлистите на всеки клуб и фамилно празненство “, оповестяват уредниците от " Юнайтед прес интеренешънъл Ивентс “. 

2-часовото шоу ще бъде преносим дансинг, на който няколко генерации меломани ще могат да танцуват с шлагерите на Саманта Фокс като " Touch Me е ", “Nothing`s Gonna Stop Me Now " и   " Naughty Girls (Need Love Too) " и на Прешъс Уилсън, която дава обещание да стартира със златните " I Can`t Stand the Rain "   и  " One Way Ticket ", които я трансформират в диско кралица с групата " Иръпшън " в средата на 70-те години. 

" Много съм щастлива, че още веднъж ще бъда в България. Спомням си първото посещение на " Слънчев бряг “ с групата на фестивала " Златният Орфей “, където имахме рецитал. Беше доста прочувствено. Бяхме оттатък Желязната завеса и чакахме да забележим хора с униформи, сковани от боязън. Ние срещнахме усмихнати, гостоприемни българи, които знаят по какъв начин да се забавляват “, споделя Прешъс Уилсън. 

Саманта Фокс прибавя:

“Нямам самообладание да посетя Пловдив и да танцуваме дружно! Подготвила съм нова стратегия особено за шоуто в Античния спектакъл. “ 

За Ирина Флорин присъединяване в " Диско Дивас “ е привилегия:

“Да бъда на една сцена с певици, които имат по няколко шлагера в ТОП 10 на Англия, е чест. Диско музиката е повлияла и въздейства на доста международни музиканти. Има ли човек, който да не е танцувал на " Touch Me е " или " One Way Ticket “? 

Билетите са пуснати в продажба от през днешния ден на цени от 40 до 130 лв..
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР