ул. Цар Ивайло Благодарение на многобройните хитове и платинени албуми

...
</TD
>ул. Цар Ивайло Благодарение на многобройните хитове и платинени албуми
Коментари Харесай

Пригответе до 200 лева, ако искате да гледате на живо този грък в Пловдив

ул. " Цар Ивайло "

Благодарение на многочислените шлагери и платинени албуми Михалис Хаджиянис бързо се трансформира в най-популярния артист и създател на песни на гръцката музикална сцена. Романтичен, с наличие на сцената, гальовен глас, и неизчерпаема сила,  Михалис Хаджиянис е един от най-прочутите през последното десетилетие гръцки реализатори в света, гостувал в България неведнъж с изцяло разпродадени концерти. 

Този път Михалис Хаджиянис се завръща с концерт на Античен спектакъл в Пловдив на 8 юли. 

Независимо дали е деятелен рок, фънки груув или неговите нежни и прочувствени балади – най-красивият общ знаменател в песните на Хаджиянис е трогателното, персоналното, което показва и предава на публиката. Той е актьор, който трансформира меланхолията и вярата на обичайна гръцка музика толкоз стилно и завладяващо в музикален език, понятен за публиката по целия свят. 

Михалис Хаджиянис е родом от Никозия, Кипър. Започва музикалните си уроци на 11-годишна възраст, а през днешния ден – самичък композира музиката си. В детството на дребния Михалис, ентусиазъм носят разнообразни музикални стилове – наред с обичайна гръцка музика, Михалис слуша рок, като не крие възхищението си от реализатори като Dire Straits, Genesis, Peter Gabriel, Kate Bush и доста други. 

" Нужна е почтеност и доверие към моята аудитория, с цел да продължа да се развъртвам “ – разкрива в изявленията тайната на триумфа си Михалис. И в действителност, когато е на сцената, за феновете няма граници сред тях и изпълнителя. Тази топлота и откровена наслада от музиката на Михалис Хаджиянис е същински неподправена и завладяваща. 

" Моята майка постоянно ми е носила ентусиазъм в музиката, която върша “ – не крие изпълнителят. 

Завършил е Кралския лицей в Лондон със компетентност пиано и китара. През последните 20 години основава лична еднаквост с чувствената си музика. Сътрудничи си с някои от най-важните гръцки актьори сато Харис Алексиу, Йоргос Даларас, Димитра Галани, Гликерия и други. Изнесъл е стотици концерти в Гърция, родния си Кипър, цяла Европа, от Северна Америка до Австралия и Южна Африка. Продажбите на албумите му надвишават 30 млн. копия. 

" Тръпката от сцената ми дава благополучие и наслада “ – нееднократно споделя Михалис. 

През 2004г. във Варшава Хаджиянис съставлява Кипър на формалната гала, с която се означи присъединението на 10 нови страни към Европейски съюз. Същата година взе участие при  закриването на Олимпийските игри в Атина. А през 2023г. е назначен за заместник-министър на културата в Кипър. 

Многопластова персона, неотразим актьор, брилянтен музикант, вълнуващ и докосващ сърцата на хиляди, Михалис Хаджиянис е същинско събитие в музиката. 

Билетите за концерта стартират от 60 лв. и стигат до 200.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР