.td_uid_42_5cce98ad2db83_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5cce98ad2db83_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}ASUS Republic of Gamers (ROG) обяви

...
.td_uid_42_5cce98ad2db83_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5cce98ad2db83_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}ASUS Republic of Gamers (ROG) обяви
Коментари Харесай

ASUS представя обновената си линия ROG гейминг лаптопи

.td_uid_42_5cce98ad2db83_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5cce98ad2db83_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}
ASUS Republic of Gamers (ROG) разгласи цялостната актуализация на геймърските си преносими компютри.
Колекцията ROG Spring 2019 съчетава напълно новите модели с осъвременени системи, с цел да балансира ловко продуктивността, изисквана от геймърите, основателите на наличие и дейните консуматори с повече улеснение и по-лесна ежедневна приложимост.
Линията се разделя във връзка с корпуса с мощни десктоп заместители, елегантни ултрапреносими компютри и еволюирал израз на по-традиционната форма на преносимия компютър, отговаряйки на условията за продуктивност и за по-пълноценна игра. Лаптопите от S-класа оферират великолепно преживяване, уместно за експерти, до момента в който дизайнът на M-нивото леко понижава, с цел да събере овациите на умелите консуматори.

Новата серия G се концентрира върху главните неща, с цел да усъвършенства достъпността и да притегли повече геймъри към марката. Специфичните модели за електронни спортове имат специфични условия и се третират по друг метод, както и най-хубавите настолни заместители, налични единствено с високопроизводителен хардуер под капака. Независимо от кутията или целевата публика, геймърските преносими компютри на ROG се управляват от философията на интелигентното изстудяване, съчетаваща верния термичен хардуер с интелигентния програмен продукт, с цел да се обезпечи оптимална продуктивност и звучност за протичащото се сега.
.td_uid_41_5cce98ad2d8eb_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_41_5cce98ad2d8eb_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}   Запознайте се с ROG Mothership: бъдещата подмяна на настолните компютри
Обикновените решетки лимитират охлаждането и се заключват в неподвижна позиция, с цел да дават отговор на форм фактора, подобаващ за седене в скута. Това е добър компромис за доста преносими компютри, само че заместителите на настолните компютри са прекомерно тежки, с цел да седят комфортно, тъй че ROG премисли формата за възстановяване на прекарването. Вместо да лежи на бюрото, ROG Mothership стои изправен, с цел да даде на охладителната система безграничен достъп до въздушния поток откъм гърба. Клавиатурата се разделя и сгъва за оптималната еластичност, като дава свободата да бъде позиционирана за съвършената стойка и да се свърже с кабел или безжично. Отделянето на клавиатурата разкрива ред от четири високоговорители, ориентирани непосредствено към потребителя, създаващи ефикасна звукова лента под екрана.
Подобреният въздушен поток заради изправената структура разрешава ROG да понижи корпуса, без да жертва скоростта
На 29.9mm, ROG Mothership е изненадващо тъничък за мощността, която дава. Част от заслугата се дължи на CNC-обработеното тяло, което се уточни с акуратност за съвършено нагласяване. Отнема съвсем 20 часа, с цел да се издълбаят всички елементи от твърди алуминиеви блокове, което води до прорязани линии и тъкмо завършени елементи, които отразяват грижата и вниманието към детайлите по време на индустриалния развой.

ROG Mothership има благоприятни условия за визуализация, както за върлите геймъри, по този начин и за основателите на съществено наличие. Свръхбързият FHD панел се обновява при 144Hz с време за реакция от 3 ms, с цел да задоволи геймърите, които желаят да изпитат същинска тройно-цифрова FPS бърза игра. Алтернативата 60Hz 4K UHD предлага най-хубавия баланс за креативен занимания, с невероятна подробност и цялостно покритие на цветовото пространство Adobe RGB за широкообхватна цветна палитра.
G703
Докато ROG Mothership показва бъдещето, G703 води сегашното в идващото потомство. Придържането към обичайния фактор на формата на преносимия компютър изисква по-силно изстудяване и по-дебел корпус, тъй че G703 употребява по-големи радиатори и вентилатори, с цел да реализира същото охлаждащо деяние като ROG Mothership.

Придържането към познатия дизайн придава друг тип еластичност. G703 може да застане в скута в краен случай, което за някои ще значи разликата сред съблюдаване и просрочване на краен период, изключително когато е на обекта или на път. Въпреки че се корени в традицията, G703 към момента разполага с задоволително технология и функционалности, с цел да се движи в предни позиции.
  Пораснал и въпреки всичко тъничък Zephyrus S GX701
С тънкия 18,7-мм корпус и супер-тесен полегат дизайн, Zephyrus S GX701 е най-компактният 17-инчов геймърски преносим компютър. Той е наличен с GeForce RTX ™ 2080 GPU, интензивен до 1230MHz при 100W с ROG Boost, който надминава спецификациите на типичните ултрапреносими компютри.
Неговият PANTONE валидиран екран е фабрично калибриран, с цел да подсигурява точността на цветовете и разполага с периодичност на освежаване 144Hz и 3ms време за реакция от сиво към сиво
Изключителният GPU комутатор на ROG разрешава на потребителите да превключват сред режима на NVIDIA G-SYNC за по-добро игрално преживяване и режим Optimus за по-дълъг живот на батерията, до момента в който по-голямата 76Wh батерия в допълнение удължава времето за работа.

Специална версия на Zephyrus S GX701 се предлага и с HDR панел, който може да се похвали с над милиард цвята с цялостно покритие на цветовото пространство BT.709. Той има по-висока бляскавост, по-добър контрастност и локално затъмняване в 15 зони задно осветление. HDR работи единствено в режим Optimus, тъй че няма GPU превключване, или NVIDIA G-SYNC на този модел, а игрите с висок динамичен диапазон са лимитирани до тези, които поддържат истинския Windows API за HDR.
RGB подсветката се прави с опция за персонализиране на профилите за продуктивност и игра
Има вграден потенциометър за увеличение на звука, ситуиран комфортно наоколо до лявата ръка, оборудван с бляскавост на фоновото осветяване, която се трансформира автоматизирано, с цел да подхожда на силата на звука. Вместо да прави компромис с съществена уеб камера в рамката, ROG проектира доста по-добро външно устройство, което улавя висококачествени 1080p фрагменти с шестдесет фрагмента в секунда.

Zephyrus S GX701 е повече от игрален преносим компютър: неговата еластичност се харесва на основатели на наличие, разработчици и други експерти, които се нуждаят от мощна система, която могат да употребяват на всички места.


Zephyrus S GX531 задава стандарта за специфичност
Вграждането на висококачествени игрални съставни елементи в ултратънък преносим компютър е извънредно мъчно, изключително когато се цели по-тънък корпус от всеки път, само че Zephyrus S GX531 се доставя с извънредно плътно тяло, което е доказателство за инженерната мощ на ROG. Тънкият профил е с дебелина единствено 15 мм и включва 15,6-инчов екран със супер-тесни рамки, вместени в по-малък габарит, тъй че елементарно се побира в чантите, които нормално се употребяват за по-малки преносими компютри.
Zephyrus S понижава профила си, без да снижава спецификациите си. Иновативното изстудяване AAS е задоволително дейно, с цел да придвижи GeForce RTX 2080 до същата ROG Boost скорост като по-големия GX701
Има и избор сред най-съвременни екрани според от това дали се избира по-бърза периодичност на освежаване от 240 Hz или по-висок динамичен обсег. По-малкият Zephyrus S GX531 е опция по-скоро ориентирана към хора, които на първо място избират преносимостта.


Гъвкавостта е ръководеща при Zephyrus S GX502

Докато Zephyrus S GX701 и GX531 имат предна позиция на клавиатурата, която оставя повече място за изстудяване и понижава температурата на кожата, когато ръцете нормално почиват, напълно новият GX502 приема по-традиционно оформление, което работи по-добре в тесни пространства и в скута. Това е най-гъвкавият Zephyrus, пригоден да задоволи както върлите геймъри, по този начин и професионалните основатели на наличие.
Подложката за ръцете скрива подсилващите детайли, които вършат шасито по-твърдо, когато е най-необходимо
Процесът стартира с разтопена магнезиева сплав и употребява композиция от отливка и обработка, с цел да се сътвори хубавичко част, устойчива на огъването, което прави някои други ултратънки геймърски преносими компютри да наподобяват нестабилни и евтини. Меката на досег багра прибавя безпрепятствено покритие, което елминира пръстовите отпечатъци и прибавя тънък искра.

Разширеното AAS изстудяване разрешава на оборудвания с GeForce RTX 2070 модел да се укрепи до 1540MHz при 115W с ROG Boost в Turbo режим, тактова периодичност и мощ, нормално непокътнати за пълно-размерните преносими компютри. Zephyrus S GX502 е в крайник с по-големия Strix SCAR III и може да бъде оборудван с 240Hz/3ms панел.
Екранът PANTONE Validated на класа Esports прави бързите стрелци изрядно гладки и кристално чисти, като в същото време подсигуряват точни цветове за основателите на наличие
Изключителният GPU комутатор на ROG може да превключва сред NVIDIA G-SYNC за по-добро игрално преживяване и Optimus за по-дълъг живот на батерията.

С дебелина от единствено 18,9 мм и тегло единствено 2,0 кг, машината е извънредно портативна за нещо толкоз мощно. Въпреки компактния корпус, в него има място за двойни M.2 SSD, които могат да бъдат конфигурирани в масив RAID 0, който максимизира продуктивността.

Актуализираният тон употребява ESS SABRE DAC, което понижава шума и изкривяванията в изхода за слушалки, като дава първокачествен тон с по-широк динамичен обсег. Безжичната връзка от клас гигабит, обхващащ RangeBoost, е екипиран с гигабитов Ethernet жак за избор сред улеснение за безжична и кабелна работа.


Запълване на средата със Zephyrus M GU502
Подобно на Zephyrus S GX502, Zephyrus M GU502 има избор сред екран PANTONE Validated 144Hz и 240Hz с 3ms време за реакция. Поддръжката за зареждане с USB-C остава в композиция с технологията NVIDIA Optimus, което оказва помощ на преносимия компютър да издържи по-дълго, когато е надалеч от източник на зареждане. При вътрешно тестване, батерията 76Wh дава работно време от 8 часа с едно зареждане.
С графичните процесори GeForce RTX 2060 има задоволително графична мощ, с цел да поддържа трицифрената периодичност на фрагментите в известните игри
Чипът не изисква AAS да остане хладен; даже и без него, мощните вентилатори и четворни радиатори на термичния модул са задоволително ефикасни, с цел да поддържат GPU до 1435MHz при 90W с ROG Boost в Turbo режим.

Въпреки че не разполага с разширяващ се вентилатор, корпусът е съвсем еднакъв с този на GX502. Същата структурно подсилена магнезиева сплав, приключена с мека повърхнина, добавяща избран нюанс на класа, с цел да помогне на Zephyrus M да се вмеси на всички места.

Aura Sync подсветката на клавиатурата може да бъде персонализирана и опционална за всеки бутон и разрешава персонализирани оформления, които дефинират сериозни бутони за игри и работни потоци. Останалата част от спецификацията дава отговор на Zephyrus S съвсем малко по малко с ESS SABRE DAC, поддръжка на двойни NVMe SSD в RAID 0 и цялостен потенциал за свързване, който включва двойни екрани, плюс задоволително USB портове за свързване на мишка, геймпад, и външно записващо устройство.

Внимателно подбраните функционалности и съставни елементи слагат Zephyrus M в извънредно състояние по отношение на другите възможности от висок клас, без да се регистрира положителната цена.


GeForce и Ryzen се срещат в Zephyrus G GA502
Zephyrus G GA502 свежда ултратънките геймърски компютри до по-достъпни цени, само че без компромис с продуктивността, посредством комбинацията на графиката GeForce с процесор AMD Ryzen.

GeForce GTX 1660 Ti GPU е с усилена периодичност до 1335MHz при 60W с ROG Boost. Той обезпечава солидни скорости на фрагментите с надеждна гладкост на изображението, достигайки територия с висока скорост на освежаване на опционния 120Hz екран. Към това е добавено мобилното APU на Ryzen 7, четириядрено и с осем лъча, които да улесняват ежедневната работа. Той е също и енергийно ефикасен, удължавайки живота на батерията до седем часа.

Двойните външни екрани се поддържат посредством HDMI 2.0b и DisplayPort през USB-C и HDMI, тъй че потребителите могат да свържат 4K UHD десктоп екран и огромен ефирен екран вкъщи и елементарно да се свързват към проектори на работа или в учебно заведение. Мощната USB връзка поддържа значимите устройства свързани, до момента в който Wi-Fi 5 (802.11ac) и гигабитовия Ethernet обезпечават гъвкави мрежови благоприятни условия.

Въпреки игровата си основа, чистите линии и бялата подсветка на клавиатурата придават на Zephyrus G непостижим външен тип, който работи добре на LAN празненства, или в елементарни условия като класни стаи или кафенета.


Strix разделя разликата в общоприетите размери
Най-новите преносими компютри от серията Strix се оферират в 15,6-инчови (G531) и 17,3-инчови (G731) размери с ултра-тесни рамки, които вършат общите габарити по-компактни. Тези приблизително огромни модели са налични във версии SCAR III и Hero III, усъвършенствани особено за електронните спортове, дружно с налични Strix G конфигурации, които се концентрират върху главните функционалности на игрите.

Вдъхновен от съдействието с Групата BMW Designworks, с цел да си представим бъдещето на геймърските преносими компютри, новата серия Strix впечатлява с повдигнатите си ръбове, продължаващи по дължината на преносимия компютър и по платформата. Ножичните панти са леко изнесени напред, с цел да създадат повече място за спомагателната вентилация в 3D поточната зона откъм гърба, а несъразмерен разрез под екрана заобикаля интервенция в заобикалящия въздушен поток. Пантите изчезват в рамката на преносимия компютър в затворено състояние, намалявайки експозицията, която може да докара до строшаване.

Персонализираният жанр, обезпечен от Aura Sync осветлението, се простира към околната среда с спомагателна светлинна лента, обгръщаща предната и страничната част на корпуса. Той хвърля персонализираща светлина върху плоскостта изпод, позволявайки да се сложи осветлен акцент, който подхожда на всяко въодушевление, от неонова вълна от пара, избледняваща до нещо по-приглушено.

Обръщането на корпуса разкрива общоприетите Phillips винтове, които не изискват специфични принадлежности за премахване. Всички те са налични и дружно с по-малките кукички под капака вършат по-лесно отделянето на долния панел и достъпа до вътрешността. Отварянето на корпуса открива двойни SO-DIMM слотове с поддръжка на до 32 GB оперативна памет, както и M.2 и 2.5-инчови дискови устройства с доста еластичност за разнообразни спецификации на съхранението.
  Изберете вашия първенец по електронен спорт: Strix SCAR III или Hero III
Strix SCAR III отразява вдъхновението на стрелеца с претекст от барутно сиво и шарка на въглеродни талази в интериора, до момента в който Hero III е напълно черен, пресечен от мистериозен кибер текст, преминаващ през опората за ръцете. И двата модела разделят контрастните повърхности с железни капаци, които придават великолепно чувство.

Сътрудничеството с Група BMW Designworks по концепцията Face Off също въодушевява преобразяващия темперамент на новия ключ на ROG, който се слива елегантно с корпуса и предлага по-персонализирана връзка към преносимия компютър. Това устройство с поддръжка на NFC работи като физически ключ; докингът може да промени систематичното осветяване и други настройки въз основа на профилите на Armory Crate и да даде достъп до скришен Shadow Drive, който крие и криптира значими файлове.

Работата с професионални тимове по електронен спорт и топ шампионати дава визия за потребностите на професионалните играчи, които от ден на ден изискват екрани от 240Hz. Екранът с висока периодичност на освежаване, разполагаем при SCAR III, обезпечава конкурентно преимущество при игра на високо равнище, изключително в динамични FPS игри. Алтернативата от 144Hz е към момента необикновено бърза; времето за реакция от 3ms сиво към сиво дава отговор на 240Hz панела и основава изключително ясна картина при придвижване, с минимално размазване или отражения.

ROG Boost извежда GPU до 1440MHz при 115W, което оказва помощ да се поддържат високите честоти на фрагментите, нужни за насищането на екрана. Опциите на процесора се усилват до Core i9-9880H, чийто осем-ядрен дизайн прибавя многозадачност, която може да помогне при игри и стрийминг на една и съща машина, дружно с по-сериозна работа като редактиране на видео и 3D рендеринг.
  Съсредоточете се върху значителното с Strix G
Strix G обезпечава налична основа, която е есенцията на значимите детайли на главния опит на ROG. Неговият нископрофилен дизайн се вписва в непринудена среда като класни стаи и кафенета, както и в LAN празненства по-късно вечерта.

Серията GeForce GTX 16 има подобаващото съответствие цена-производителност, с цел да се побере в профила на Strix G, допълнен с усъвършенстван видео енкодер, който дава опция за безпрепятствено и висококачествено снимане на стримери. Strix G може да бъде конфигуриран с процесор Intel Core i7‑9750H с шест ядра и 12 лъча, както и GeForce GTX 2070 GPU и 144Hz екран.

Той е разполагаем с до 4 зони Aura Sync осветяване за клавиатурата, и се предлага със същото ужасно изстудяване на Strix и всички съществени параметри, в това число RangeBoost за гигабитова безжична връзка, HDMI 2.0b излаз за 4K монитори и тв приемници, както и поддръжка за G-SYNC монитори посредством DisplayPort през USB-C на модели с графика GeForce RTX.

Съсредоточавайки се върху значими функционалности и съставни елементи, определящи прекарването при игрите, ROG Strix G предлага отлична стойност в повсеместен преносим компютър, който може да се оправи и с работата и учебното заведение сред игралните сесии.
.td_uid_43_5cce98ad2ddc7_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_43_5cce98ad2ddc7_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР