.td_uid_42_5cc45f3e1e3bf_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5cc45f3e1e3bf_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}С добавянето на два нови цвята,

...
.td_uid_42_5cc45f3e1e3bf_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5cc45f3e1e3bf_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}С добавянето на два нови цвята,
Коментари Харесай

Huawei пуска в България нови смарт часовници от серията Watch GT

.td_uid_42_5cc45f3e1e3bf_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5cc45f3e1e3bf_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}С прибавянето на два нови цвята, Watch GT портфолиото у нас към този момент наброява 4 диайна, подобаващи за всеки усет и обстановка
Серията смарт часовници Huawei Watch GT се появи за първи път на пазара през октомври предходната година в линиите „ Classic Edition ” и “Sport Edition ”,  и към този момент доближи продажби от над 1 млн. бройки в международен мащаб. Новото попълнение в нея, линията „ Active Edition ” бе оповестена по време на световното показване на серията P30 в Париж, в два нови, извънредно атрактивни цвята – мрачно зелено и оранжево.
Супер издръжлива батерия за по-ефективни тренировки
Дългият живот на батерията е основен фокус и достижение освен при смарт телефоните и таблетите на Huawei. Черпейки ентусиазъм от именитите коли от серията GT, смарт часовниците от серията Huawei Watch GT употребяват своята новаторска двучипова система и ефикасния си енергоспестяващ режим, с цел да обезпечи оптимално дълъг живот на батерията според от интензивността на потреблението на устройството.

Смарт часовниците от моделите „ Classic ”, “Sport ” и „ Active ” оферират до 2 седмици живот на батерията при целодневно носене и обикновено действие като смарт часовник, което включва функционалностите за премерване на пулс, пресмятане на оптимално време за сън, 90 минути тренировки на седмица и приемане на известия. Bез носене при тренировки и потребление по-скоро като типичен часовник батерията на Huawei Watch GT може да издържи до 30 дни без зареждане!
.td_uid_41_5cc45f3e1e134_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_41_5cc45f3e1e134_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}

Водещи в промишлеността фитнес технологии
Серията „ Active Edition ” предлага и напълно новия режим „ Triathlon ”, който действа по време на три вида тренировки – плуване, тичане и колоездене навън. Устройството може да засече цялата подготовка, в това число и времето за прекосяване от единия спорт към другия. Режимът „ Triathlon ” ще бъде разполагаем скоро и за „ Classic Edition ” и “Sport Edition ” след съответните ъпдейти.

Тъй като сърдечните проблеми не са необичайност за хората с натоварено и динамично всекидневие, Huawei Watch GT обезпечава 24-часов мониторинг на сърдечната активност благодарение на новата технология на Huawei “TruSeen ” 3.0. С помощта на новаторски хардуер и голям брой логаритми с изкуствен интелект технологията наблюдава и проучва доста точно сърдечната активност на потребителя в действително време. Поставени в режим „ Sport ” смарт часовниците Huawei Watch GT могат да алармират на потребителите за нужни промени в тренировката въз основа на авансово заложените параметри за планувана сърдечна активност. Казано по-просто: в случай че сте планували пулсът ви да не надвишава 80 по време на тренировката, часовникът ще ви даде сигнал незабавно щом започнете да превишавате тази стойност. В режим „ Почивка/Rest ” пък часовникът проучва сърдечната активност на потребителите, до момента в който те са неподвижен.

Това обаче е единствено част от нововъведенията в новите смарт часовници на Huawei. Технологията „ TruSleep ” 2.0 ви разрешава да наблюдавате до каква степен първокласен e вашият сън и може да ви предложи до 200 решения на най-разпространените проблеми със съня, които потребителите по света изпитват. Също по този начин ще имате опция да въведете лични настройки, които ще проучват вашите пулс и дишане до момента в който спите, с цел да ви оказват помощ да повишите качеството на съня си, а дружно с него и цялостното си здравословно положение.
Класически дизайн с съвременен привкус
Новите „ Active Edition ” са с 1,39-инчов AMOLED HD пъстър екран с touchscreen датчик и резолюция 454 х 454 пиксела и оферират богат набор от уолпейпъри за циферблата на часовника, които са подобаващи за всевъзможни мотиви. Независимо дали става въпрос за подготовка, работна среща или празненство, можете да сте сигурни, че вашият смарт часовник постоянно ще наподобява уместно. Функцията ще бъде налична и за „ Classic Edition ” и “Sport Edition ” след съответния ъпдейт.

Специалните каишки „ Fluroelastometer ” на Huawei Watch GT „ Active Edition ” освен допълват съвършено цялостната визия на часовника, само че и подсигуряват комфорт и устойчивост даже при най-екстремните обстановки. Каишките за „ Active Edition ” са налични в оранжево и мрачно зелено.

Всички часовници от серията Huawei Watch GT се продават у нас на целесъобразна цена 380 лв..
.td_uid_43_5cc45f3e1e5cc_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_43_5cc45f3e1e5cc_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР