Училището, в което учите, има много история. Това училище създава

...
</TD
>Училището, в което учите, има много история. Това училище създава
Коментари Харесай

Кметът откри учебната година в СУ Св. Патриарх Евтимий

" Училището, в което учите, има доста история. Това учебно заведение основава водачи, които са определяли пътя освен на Пловдив, само че и на цяла България. Попивайте всичко от вашите учители, в този дом те са ваши родители. Пожелавам една здрава, присъствена и сполучлива образователна година ".  

С тези думи кметът на Пловдив откри образователната 2022/2023 година в СУ " Св. Патриарх Евтимий " в града под тепетата, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Преди това той се обърна към всички възпитаници, родители и учители във Facebook:

Скъпи възпитаници, учители и родители,

15 септември е празник на сполучливото начало и ден, в който си обещаваме, че времето с нашите другари, сътрудници и съученици ще ни донесе нови познания и споделени преживявания. Училището е мястото, което след време всички си спомняме. Споделяме с децата си скъпия опит и препоръки на нашите учители, чиито имена в никакъв случай не забравяме.

Българското учебно заведение е институцията, която през годините е съдействала в най-голяма степен за съхраняването ни като народ. Нека и през днешния ден знаем, че то продължава да стои в основата на построяването на личността на нашите деца. Скъпи учители и родители, Вашата отговорност е огромна.

Благодаря Ви, че макар днешните несигурни и прекомерно динамични времена, намирате сили да бъдете опора и да преминавате дружно с децата през провокациите. Пожелавам Ви здраве, триумф и задоволство! Нека мъдростта Ви води по пътя на положителното обучение!

На добър час!

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР