Учениците от Център за специална образователна подкрепа – град Пловдив

...
</TD
>Учениците от Център за специална образователна подкрепа – град Пловдив
Коментари Харесай

Ученици от ЦСОП-Пловдив дълго ще помнят това емоционално изпращане на есента

Учениците от Център за специфична просветителна поддръжка – град Пловдив дълго ще помнят прочувственото изпращане на есента, в което участваха дружно с дългогодишните си другари от Катедрата по детска дентална медицина на Медицински университет – Пловдив.

Събитието беше под формата на другарска конкуренция в три спортни кръга. Деца и стажант-стоматолози се сплотиха в три тима, с цел да премерят сили. В първия кръг те развихриха въображение и направиха истински презентации на плодови салати. Във втори кръг участниците съживиха обичаните си есенни плодове като им нарисуваха лица, а в третия - се надпреварваха кой ще направи най-ефектния тематичен натюрморт от пластилин.

Произведенията на децата надминаха и най-смелите упования на журито. Дори спортният дух и атмосфера не попречиха на тимовете да се възхитят взаимно на резултатите си. Когато разгледате фотосите, ще се убедите какъв брой сложна беше задачата на журито.

Есенното занятие с интерактивни надпревари се оказа и чудесна опция за съчетаване на приятното с потребното и бъдещите стоматолози да напомнят на учениците от Центъра какъв брой здравословни, а и вкусни, са плодовете от този сезон.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР