Учениците от ОУ Яне Сандански завършиха успешно седми клас през

...
</TD
>Учениците от ОУ Яне Сандански завършиха успешно седми клас през
Коментари Харесай

Учениците от ОУ Яне Сандански завършиха

Учениците от ОУ " Яне Сандански " приключиха сполучливо седми клас през вчерашния ден. Те се свързаха с екипа на Plovdiv24.bg, с цел да споделят радостното събитие.

" На 4-ти юли 2024 година в ОУ “Яне Сандански " тържествено се означи завършването на учениците от седми клас. В знак на признателност към своите учители седмокласниците засадиха дърво в учебния двор.

“Нека, както мощните дървета устояват на бурите, по този начин и нашето учебно заведение да пребъде през годините и Ви завещаваме да не забравяте, че даже и след най-тъмната нощ идва слънчево и ярко утро! " С това обръщение Виктория Сансарова и Николай Петков, отличени с плакет “Първенец на випуск 2024 ", завещаха на идващите след тях генерации да пазят и да се гордеят с родното учебно заведение, с цел да пребъде то през годините.

Директорът на учебното заведение поздрави учениците за сполучливото им довеждане докрай и награди най-заслужилите от випуска.

На празника, изпълнен с доста и спорни страсти на наслада и горест, Виктория Сансарова - един от първенците на випуска - прочете хумористична благодарствена тирада към своите преподаватели от името на всички завършващи възпитаници.

В тържеството взеха присъединяване танцова групировка “Деница " с началник госпожа Любомира Барбова, певческа фолклорна групировка “Куклици " с ръководители госпожа Щерева и господин Монев, вокално студио “Синтез " за поп и джаз пеене с началник госпожа Ангелова, доста възпитаници от ОУ “Яне Сандански ".

Празникът приключи с благопожелание към седмокласниците да бъдат стимулирани, виновни, всеотдайни и да не не помнят, че след всеки край идва ново начало. "

Eкипът ни пожелава триумф на бъдещите гимназисти.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР