Учениците от ОУ Княз Александър Първи събраха внушителната сума от

...
</TD
>Учениците от ОУ Княз Александър Първи събраха внушителната сума от
Коментари Харесай

Ученици от пловдивско училище събраха 18 325 лева

Учениците от ОУ " Княз Александър Първи " събраха внушителната сума от 18 325 лева на провелия се коледен базар. Събраните средства ще бъдат употребявани за щедрост.  

Радостната вест споделиха те в своята Facebook страница:  

" Благодарим на всички, които и тази година отвориха сърцата си за самодейността " Ръка, която дава - не обеднява "! С огромно неспокойствие чакахме Коледния базар и той се случи! Беше същински празник, фоайето на учебното заведение бе изпълнено с усмихнати, положителни и великодушни хора.

Няколкостотин произведения, ръчно направени от възпитаници и родители, и от учители, 34 участващи паралелки от начален и прогимназиален стадий, с класните си ръководители и УГЦОУД, в продължение на няколко дни с присъединяване на благодетели Районна работа " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " и Районна прокуратурата, гр. Пловдив, както и от Благотворителни музикални концерти с на вокалните групи с началник госпожа Донка Гугова, способстваха за крайния резултат на благотворителния коледен базар - дарени са средства на стойност 18 325 лева!

С най-голяма дарителска интензивност са 3б, 4в и 3а клас.

Събраните средства от базара ще бъдат разпределени с изключителната поддръжка и ангажираност на госпожа Елена Филипова, член на родителския актив на ОУ " Княз Александър I " гр. Пловдив

Бъдете здрави и благословени! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР