Цяла България е предупредена за утре, 15 декември, с жълти

...
</TD
>Цяла България е предупредена за утре, 15 декември, с жълти
Коментари Харесай

Излезе най-актуалната прогноза за утре! Има предупреждение за Бургас

Цяла България е предизвестена за на следващия ден, 15 декември, с жълти и оранжеви кодове за значителни дъждове, сподели информация на Burgas24.bg.  

Над Черноморието ще е облачно и дъждовно. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от север-североизток. С него ще нахлува леден въздух и към 14 часа температурите ще са 4°-5°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В страната ще има обилни превалявания с количества 20-40 mm. Ще вали сняг и ще се образува нова снежна завивка. Условия за виелици и навявания по планинските проходи. На места ще има и понижена видимост.

През идващото денонощие преваляванията ще продължат и ще обзет цялата страна. На доста места ще са обилни по количества. Още преди обяд в планинските региони и на обособени места в Североизточна България дъждът ще минава в сняг, а до края на деня влажен сняг ще завали и на доста места в останалата част от страната.

Привечер ще стартира да се образува снежна завивка. Вятърът ще се ориентира от север-североизток, ще е сдържан, в Източна България - краткотрайно мощен. По планинските проходи и в Североизточна България ще има условия за виелици и навявания. Ще нахлува леден въздух и температурите ще се намаляват. Сутринта ще са сред 5° и 8°, а към 14 часа в по-голямата част от страната ще са сред 1° и 4°.

Над планините ще е облачно с превалявания от сняг. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от север-северозапад, който до края на деня ще се ориентира от североизток. Ще има условия за навявания и виелици. Ще нахлува леден въздух и денем температурите внезапно ще се намалят. Максимална температура на височина 1200 метра към 2°, на 2000 метра - към минус 1°.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР