Централната избирателна комисия публикува снощи списък на кандидатите за

...
</TD
> Централната избирателна комисия публикува снощи списък на кандидатите за
Коментари Харесай

7 депутати от Пловдив и областта избират кого да представляват

Централната изборна комисия разгласява нощес лист на претендентите за народни представители, определени в два многомандатни изборни региона в изборите за 48 Народно заседание. В еднодневен период, т. е. до края на деня през днешния ден, те би трябвало документално да заявят в коя листа желаят да останат определени, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Седем депутати от Пловдив- град и Пловдив- област са дублирали изборните региони и би трябвало да избират от кое място да влязат: 

Росен Костурков ( " Продължаваме промяната " ) е определен от 16 МИР и от 17 МИР. В градската листа той беше на трета позиция, а в регионалната - лидер. В деня след изборите Plovdiv24.bg , че ще влезе в Народното събрание от листата, на която е лидер. 

Стоян Таслаков ( " Възраждане " ) е определен от 13 МИР Пазарджик и 17 МИР Пловдив- област. 

( " Български напредък " ) би трябвало да избира сред 2 МИР Бургас и 17 МИР Пловдив- област.

( " Български напредък " ) би трябвало да избира сред 16 МИР Пловдив- град и 24 МИР София. 

(ГЕРБ-СДС) би трябвало да избира сред 16 МИР Пловдив- град и 26 МИР София. 

(Демократична България - обединение) е определен в 16 МИР Пловдив- град и 24 МИР София. 

( " Българска социалистическа партия за България " ) е определен в 16 МИР Пловдив- град и 31 МИР Ямбол. 

Общо 26 са народните представители, определени в два многомандатни изборни региона. Най-много са от Движение за права и свободи:, Йордан Цонев, Мустафа Карадайъ, Станислав Анастасов, Цветан Енчев, Халил Летифов. От Политическа партия са трима:,, Росен Костурков. От " Възраждане " са петима: Иво Русчев,, Петър Петров, Стоян Таслаков, Цончо Ганев. От " Български напредък " са двама: и. От ГЕРБ-СДС са трима:, и. От " Демократична България " са четирима: Елисавета Белобрадова, Ивайло Мирчев,,. От " Българска социалистическа партия за България " са трима: Иван Иванов, и.

В случай че претендентът не подаде документално заявление в избрания период, Централната изборна комисия го афишира за определен за депутат от изборния регион, в който първо е регистриран за претендент за депутат. Поредността се дефинира от датата и часа на издание на интернет страницата на районната изборна комисия на решението на РИК за регистрация на съответната кандидатска листа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР