Трима забележителни италиански певци пристигат в Пловдив с концерт-спектакъла THE

...
</TD
>Трима забележителни италиански певци пристигат в Пловдив с концерт-спектакъла THE
Коментари Харесай

Трима забележителни италиански певци идват за първи път в Пловдив

Трима забележителни италиански артисти идват в Пловдив с концерт-спектакъла " THE MAGIC OF ITALIA ". На 06.06.2024 (четвъртък) от 20:30 ч. хубостта на италианската ария ще господства на сцената на Античния спектакъл.

Броени дни остават до срещата с Джани Скрибано, Лука Минели и Киара Перале. Под съпровода на оркестъра на Държавна опера - Пловдив, дирижиран от маестро Левон Манукян, ще звучат обичаните Parole parole, Con te partirò, Che sarà, Oh sole mio, Senza una donna, общо над 30 от безконечните песни на Италия - знакови за генерации.

Трите италиански звезди идват за първи път в Пловдив. Джани Скрибано към този момент съумя да очарова софийската аудитория в НДК през октомври 2023-та година и сигурно ще заплени и тази на Античния спектакъл.

" Посрещаме звездните посетители с голямо предпочитание да им покажем нашия град, определян като Рим на Балканите. Подготвили сме им разходка в Старинния Пловдив, из превъзходните мозайки на Епископската базилика. По отношение на самия концерт нямаме подозрение, че музикантите от Опера Пловдив, под вещата палка на маестро Манукян, ще сътворят едно запаметяващо се песенно шоу. На сцената на театъра ще има огромен концертен роял и всяка техническа детайлност ше е изпълнена до подробност. За Киара, Лука и Джани сме обезпечили престой в хотел с високо равнище на обслужване наоколо до Античния спектакъл. Амбицирани сме, наред с вълнуващата среща с историческото завещание да ги изненадаме с вкусна авторска и обичайната кухня. “ – споделят от продуцентския екип на гастрола.

LUCA MINNELLI е " Гласът на Венеция ", който през 2021 година записва албум със популярния китарист на Queen Брайън Мей и бродуейската звезда Kerry Ellis. Той става любим на публиката на всички места поради своя запаметяващ се, топъл и чист теноров глас. Той е концертиращ реализатор с гастроли в Ню Йорк, Лондон, Малта, Санкт Петербург, Милано, Венеция и мн. други

GIANNI SCRIBANO има не по-малко вълнуваща музикална кариера на артист, музикант, композитор и създател на лични песни. Реализирал е хиляди обществени представления и концерти в цяла Европа. Пял е на Арена ди Верона пред аудитория от 10 000 фенове, взе участие в международното турне със спектакъла " Ромео и Жулиета на лед “ и има непрестанни изяви на разнородни подиуми в Италия и по света.

Дамското обаяние и грациозност в концерта " THE MAGIC OF ITALIA " е CHIARA PERALE. Тя е известно лице от телевизионния екран на Италия. Журналист, водещ, лице на обществени събития във Венеция и цяла Италия. На Античен спектакъл публиката ще се наслаждения на нейните музикални осъществявания и артистично наличие.

" Не пропускайте срещата със популярните италиански артисти, с цел да преживеете " THE MAGIC OF ITALIA " под откритото небе на емблематичния Античен спектакъл! “ – канят от организационния екип.

" THE MAGIC OF ITALIA " се предлага за фенове от всички възрасти. Деца до 7 годишна възраст могат да участват гратис, без право на място.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР