Три момчета от Бургас - две от които на 13,

...
</TD
>Три момчета от Бургас - две от които на 13,
Коментари Харесай

Шофьор на Бургасбус предотврати огромна трагедия!

Три момчета от Бургас - две от които на 13, а третото на 14 години, са хвърляли камъни по рейс от градския превоз, пренасящ пасажери по линия Б 11.

Опасният случай е станал към 17 часа в сряда, оповестиха от ОДМВР Бургас. Автобусът, движещ се от к-с " Изгрев “ в посока к-с " Меден рудник “, е навлизал в скоростния ръкав, ситуиран в региона на кръстовището на бул. " Демокрация “ и ул. " Иван Богоров “. Тогава челно пред рейса се изправило малко дете, което с няколко камъка замерило движещото се транспортно средство, счупвайки предното ветроупорно стъкло и дясното странично стъкло. Същото било придружавано от още две момченца, които по-късно, избягали.

Единствено големия професионализъм и непокътнатото хладнокръвие на 53-годишния лидер предотвратили допускането на следващ пътен случай с препълнения рейс. Пътниците са свалени и претрупани във втори рейс на " Бургасбус “, който ги отвозил по упования маршрут. До откарване на рейса, понесъл материални вреди от детското нахлуване, в сектора се получило известно забавяне, пострадали от което били голям брой бургазлии – клиенти на общинската компания - транспортьор.  

По данни на управлението на компания " Бургасбус “ цената на нанесената вреда е в размер на към 10 000 лева Само предното ветроупорно стъкло коства 7 300 лева, а 1 300 лева е себестойността на дясното странично стъкло. Трудът за поправяне на вредата, както и времето за престой на ремонтиращия се рейс, също са в публичен ущърб.

По случая в Първо Районно ръководство – Бургас е формирана кореспонденция, която следва да бъде докладвана в Районната прокуратура.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР