Три чисто нови, с модерна визия и всички удобства за

...
</TD
>Три чисто нови, с модерна визия и всички удобства за
Коментари Харесай

Електробуси тръгват по улиците на курортния град Сандански

Три чисто нови, с съвременна визия и всички улеснения за пасажерите и водачите електробуса, ще бъдат доставени за транспортно обслужване на жителите на община Сандански.

Проектът бе извоюван от община Сандански, в партньорство с Петрич и Ботевград. Предвижда се да бъдат доставени общо 6 нови транспортни средства с нулеви излъчвания – 3 електробуса за община Сандански и 3 електробуса за община Петрич.

За зареждането на електробусите ще бъдат построени 6 зарядни станции - 3 в община Сандански и 3 в община Петрич.За възстановяване на транспортните системи ще бъде направен и Генерален проект за организация на придвижването в град Сандански.

Проект " Изпълнение на интегрирани ограничения за устойчива градска подвижност на територията на Петрич, Сандански и Ботевград “ ще способства за реализиране на устойчива градска подвижност посредством развиване на екологични, безвредни, функционални и енергийно - ефикасни транспортни системи.

Общественият превоз ще бъде с по-малко ползване на сила, което ще докара до икономисване на обществен запас и ефикасна съгласуваност сред градските и селските региони.

Устойчивата и екосъобразна подвижност развива градската среда. Правят я по отворена, естетически издържана, приветлива и здравословна. 

Въвеждането на електробуси в системите на градски и публичен превоз ще понижат праховото и шумовото замърсяване, както и нездравословните излъчвания. 

Целта на този план, а и на следващи такива, е да се реализира устойчива подвижност, която е налична, обществено обективна, екологична и безпрепятствена за хората с увреждания.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР