. Този материал в Plovdiv24.bg, който медията ни публикува по-рано

...
</TD
>. Този материал в Plovdiv24.bg, който медията ни публикува по-рано
Коментари Харесай

Шофьорката от прелеза: Връщайте си книжките на Зрънчо и се самозакривайте!

. Този материал в Plovdiv24.bg, който медията ни разгласява по-рано през днешния ден, провокира извънредно оживена полемика - както в мненията под въпросната публикация, по този начин и в страниците ни в обществената мрежа Facebook.

" Там лентата е право-дясно и няма никакво нарушаване ", " Госпожа, вземете си книжката и си я сложете някъде в фамилния албум. Тя не Ви би трябвало. Отървете улиците на Пловдив от Вашето излишно наличие. Хората нищо не нарушават ", " Това, че не виждате проблем в завиване надясно от лента с маркировка за придвижване напряко и наляво приказва задоволително ".

Това са единствено три от мненията под обявата ни. Тази вечер със уеб страницата се свърза читателката, подала сигнала. Ето какво съобщи тя:

" Здравейте! Съжалявам, че още веднъж се свързвам с вас, само че няма по какъв начин да замълча. На всички, които настояват, че всичко е тъкмо и няма нарушаване, желая да кажа единствено едно - връщайте си книжките на Зрънчо и се самозакривайте! и замълчете! Движението в Пловдив е такова и поради такива като вас - нагли, незнаещи и уверени в правотата си! ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР